Ondrášův poklad | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ondrášův poklad

Dnešní článek zahájíme třemi otázkami.:-)

1. Poznáváte rádi nová místa?

2. Jste milovníci přírody?

3. Jsou vaše děti nadšené z hledání pokladu?

Pokud jste aspoň na jednu z otázek odpověděli ANO, pak pro vás máme skvělý prázdninový tip! Zahrejte si hru Ondrášův poklad! My jsme se do hry už zapojili a jsme nadšení!:-)

Princip hry je jednoduchý - navštěvujete zajímavavá místa v Beskydech, sbíráte dukáty a ty pak můžete vyměnit za drobné dárečky.:-) Za 3 dukáty získáte klíčenku nebo sadu tužek, za 4 dukáty frisbee, za 7 dukátů vak na záda a za 10 dukátů keramický hrníček.:-) Záleží na vás (lépe řečeno na vašich dětech :-), jaká odměna je láká.:-)

A teď už jste určitě zvědaví, na kterých "kouzelných místech" dukáty získáte. S radostí vám je prozradíme!:-)

- Nový Jičín - Muzeum klobouků - velkým lákadlem jsou interaktivní expozice, prodejna klobouků a stylová kavárna.:-) Nejvíce fotek určitě pořídíte ve zkušebně, kde si můžete vyzkoušet klobouky různých velikostí a barev!:-)

- Hrad Hukvaldy - Hukvaldy patří mezi oblíbená místa Moravskoslezského kraje díky příjemné procházce oborou a zřicenině hradu, odkud je krásný výhled na okolní krajinu. Mezinárodní festival Janáčkovy Hukvaldy určitě taky nemusíme více představovat.:-)

- Včelařský naučný areál - včelařské muzeum, naučný včelín a naučný koutek určitě děti moc potěší a zároveň se dozví o pilných včelkách spoustu informací.:-)

- Zámek Frýdek - na zámku můžete v současné době navštívit expozici Igráček, která děti určitě zaujme! Zámek je obklopen nádhernou upravenou zahradou, která doslova vybízí k letnímu odpočinku.:-)

- Malá Prašivá - Prašivá patří mezi oblíbené vrcholky rodin s dětmi - je snadno přístupná i pro kočárky a odrážedla, v chatě se můžete občerstvit (a třeba si pochutnat na výtečných borůvkových knedlících :-) a malí výletníci se určitě vyřádí na dětském hřišti.:-)

- Ostravice

- Dětský park Bílá - Bílá je zkrátka ráj pro děti! Více se dozvíte kliknutím na odkaz.:-)

- Horský lanový park Tarzánie

- Muzeum ve Frenštátě pod Radhoštěm - ve Frenštátě můžete navštívit populární skanzen, ale i příjemnou naučnou stezku.:-)

- Štramberská Trúba - "Valašský betlém" pravidelně okouzluje své návštěvníky malebnými uličkami, botanickou zahradou, jeskyní, naučnými stezkami a samozřejmě vyhlášenými štramberskými uši a válcovou věží zvaná Trúba.:-)

Tak už víte, kam se pro dukátek vydáte jako první?:-)

Krásné prázdninové putování!:-)

Lucka

 

PS: Během putování můžete dětem povykládat o tom, kdo byl zbojník Ondráš, kde všude se toulal a hlavně jaká zažil dobrodružství! Inspiraci určitě najdete kliknutím na tento odkaz - Ondrášův poklad.:-) 

 

6. 7. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře