Zážitkové dětské parky v létě nesmíte vynechat! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zážitkové dětské parky v létě nesmíte vynechat!

Už jste s dětmi navštívili nějaký ze zábavních parků? Pokud ne, tak to musíte určitě rychle napravit. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší z celé republiky. Prozkoumejte s námi lesní města, vodní světy, ale i areály plné lanových prolézaček, klouzaček nebo trampolín.

 

Park Mirakulum

Zemi plnou her, zábavy, stromů, zvířat a dětské fantazie najdete v Milovicích nad Labem. Jedinečný zábavně-naučný park na ploše 10 hektarů našel inspiraci v tom nejlepším ze světových parků i v nejtajnějších dětských přáních. Hlavním lákadlem letošního roku je znovu otevřený Vodní svět.

Zábavní areál Šťastná země 

Přírodní zábavní dětský areál Šťastná země nabízí návštěvníkům nejenom originální programy podpořené množstvím doprovodných aktivit, ale také dřevěný hrad, trpasličí vesničku, houpačky, prolézačky či pískové rýžoviště s pravými českými granátky, a také oblíbené vzduchové trampolíny a prožitkový Geopark.

Farmapark Soběhrdy 

Unikátní místo pro rodiny s dětmi, kde poznáte zvířata z celého světa a můžete strávit celý den v dokonalém souladu s přírodou. Areál leží v malebném údolí, kde je čerstvý vzduch a budete si tady připadat jako byste se ocitli v pravé podhorské přírodě. A to vše jen kousek od Prahy v Soběhrdech.

Fajnpark Chlumec nad Cidlinou

Fajnpark spojuje největší trampolínové centrum v Česku – Hopsálkov a spoustu další zábavy pro děti. Co říkáte třeba na hřiště pro nejmenší – Miniměsto nebo úžasný Dinoprales plný pohybujících se a řvoucích prehistorických ještěrů. Můžete se tady projít Zvířátkovem a Kozovem a v neposlední řadě tady najdete Bosov – stezku bosou nohou a poklidnou relaxační zónu. Novinkou letošního roku je originální stezka Hmyzákov.

Duhový park

Dětský zážitkový areál Duhový park najdete ve středočeské obci Třebovle, 20 minut od Prahy. Čeká na vás 57 atrakcí a her, včetně největší trampolíny v ČR. Těšit se můžete na zorbingový válec, spoustu nových skládaček a nové nafukovací atrakce. Jednotlivé atrakce mají různou obtížnost a můžete je navštěvovat v libovolném pořadí. Do všech aktivit se mohou zapojit i dospělí hráči.

Farmapark Muchomůrka v Krkonoších

Farmapark Muchomůrka se nachází v krásném krkonošském prostředí mezi Janskými Lázněmi a Svobodou nad Úpou, s výhledem na Černou horu. Je to místo, kde najdete přírodní herní prvky, hrad z balíků slámy, houpačky, indiánský tenis, kroket, ohniště na opékání buřtů, klády, trávu, stromy, zvířátka atd.

Dětská arena Lemurie

Areál pro malé i velké děti plný prolézaček, dlouhých adrenalinových skluzavek, velikých trampolín a nafukovacím hradem je nejoblíbenějším místem dětí v Peci pod Sněžkou.

Ekopark Liberec

Téměř v centru Liberce, vyrostla přírodní oáza klidu a zeleně s příznačným názvem Ekopark. Nabízí svým návštěvníkům široké spektrum aktivit, jako jsou třeba místa pro pozorování a naslouchání zvukům přírody, naučné přírodovědné stezky pro děti, interaktivní hmyzí hotely, kontaktní mini zoo, strašidelný domeček z větví, dětmi tolik oblíbené bukové bludiště a mnoho dalšího.

Dětský areál v Hluboké nad Vltavou

Dominantní stavbou Dětského areálu je unikátní obří dřevěný hrad. Dostanete se k němu vstupní branou s posezením. Nechybí ani různé prolézačky, skluzavky, lezecké stěny a další atrakce, které najdete pouze tady.

Zážitkový park Zeměráj

Přírodní park plný zážitků pro děti i dospělé u Orlické přehrady. Více než sto různých her, hlavolamů a dobrodružných úkolů je vytvořeno tak, aby se do hry a řešení mohla zapojit celé rodina. Najdete zde i několik skutečně výjimečných atrakcí. Jako je třeba kilometr dlouhá stezka naboso - jediná v ČR.

Království lesa na Lipně

Království lesa bude slavit rok od otevření a najdete kousek od Stezky korunami stromů. Oáza na Šumavě je zasvěcena hrám, dovádění a zdokonalování pohybových schopností. Bez ohledu na věk. Připravte si proto dostatek energie na desítky fantastických atrakcí.

Permonium

Ráj malých permoníků - park Permonium najdete v Oslavanech. Uvidite tady největší nadzemní bludiště, imitující na povrchu systém důlních chodeb, ale i důlní jezero, sopku propojenou s dvouúrovňovým lanovým centrem, prales a důlní štoly s dalšími atrakcemi. Vše je umístěno uprostřed bývalého výrobního areálu strojíren. 

Panský dvůr Telč

Telč, to není jenom pohádkový zámek, ale i interaktivní centrum pro celou rodinu Panský dvůr. Kromě rozsáhlého lanového centra tady na děti čekají ukázky života na panství nebo herna s kolotoči a prolézačkami. A aby jste se vy nenudili, můžete posedět v kavárně na terase a dohlížet na své ratolesti pěkně v klidu.

Zážitkový areál Dolní Morava

V Dolní Moravě nebude vědět, kam dřív. Najdete tady Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park a Pískový svět, které budou rájem zábavy a poznání pro vaše děti. A samozřejmě také Stezku v oblacích. 

Gibon park

Ráj pro děti - to je zábavní centrum pod širým nebem Gibon park v Rožnově pod Radhošťem. Najdete tady snad všechno, co děti baví a co je také super, je hned vedle městského koupaliště.

Merlin´s Kinderwelt

V Merlinově Dětském světě zažijete spoustu legrace - na zemi, ve vodě, ve vzduchu i pod střechou. Na děti čeká zábava, která nezná hranic – autodráhy, skoky lodičkou do vody, ruské kolo, pirátská loď, balónková střílna a mnoho dalšího. Relaxujte a sluňte se u potůčku zatímco vaše děti zkouší jednu atrakci vedle druhé a nebo naopak za nepříznivého počasí využijte v zastřešené části dětskou pláž. 

Dětský zábavný svět – Skalka family park Vřesina

Areál Skalka ve Vřesině u Ostravy není jenom zimním areálem, ale žije to tady i v létě. Pro děti je připravena spousta atrakcí jako třeba Lanáček aneb Skaláčkova stezka, velká nafukovací opičí dráha, trampolíny i minizoo.

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

26. 7. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře