Fajnpark Chlumec nad Cidlinou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Fajnpark Chlumec nad Cidlinou

> Otevřeno

duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

2.2  (133x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Fajnpark je zábavným parkem pro celou rodinu, který byl vybudován podle zcela nového konceptu. Tento jedinečný park vyrostl na osmi hektarech bývalého vojenského prostoru v Chlumci nad Cidlinou.Fajnpark – místo skvělé zábavy pro malé i velké, pro děti, rodiče i prarodiče. Při budování parku mysleli jeho tvůrci na všechny věkové kategorie, takže nikdo nepřijde zkrátka a nikdo se nebude nudit. Pro děti i dospělé jsou připraveny jak aktivity, které protáhnou svaly a procvičí kluby, tak ale také odpočinkové zóny, jejichž návštěva doslova pohladí po duši a zklidní mysl. Fajnpark spojuje největší trampolínové centrum v Česku – Hopsálkov, písečná hřiště na plážový tenis a volejbal, vodní a vzduchová děla, Mini cars, hřiště pro nejmenší – Miniměsto, vybavené mlžítkem pro případy horkého počasí, úžasný Dinoprales plný pohybujících se a řvoucích prehistorických ještěrů, procházku Zvířátkovem a Kozovem, při které je možno procházet se přímo výběhem s kozami, lamami, ovcemi, oslíky i klokany a v neposlední řadě Bosov – stezku bosou nohou a poklidnou relaxační zónu. Ve Fajnparku je k dispozici také stylové občerstvení s pestrou nabídkou jídel i nápojů. Atrakce jsou nepřetržitě kontrolovány proškoleným personálem a jako bonus je pro návštěvníky každý den připraven pečlivě připravovaný bonusový program.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Chlumec nad Cidlinou
Ulice: Kozelkova
Telefon: 603 589 007
E-mail: [email protected]

> Komentáře