Merlin´s Kinderwelt | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Merlin´s Kinderwelt

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3.9  (45x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V Merlinově dětském světě na Znojemsku zažijete spoustu legrace - na zemi, ve vodě, ve vzduchu i pod střechou. Na své si zde přijdou jak děti, tak dospělí. Užít si můžete zábavu na ruském kole, pirátské střelnici, autodráhách i minigolfu. V Merlinově Dětském světě zažijete spoustu legrace, naleznete zde více než 200 atrakcí – na zemi, ve vodě, ve vzduchu i pod střechou. Garantovaná je zde zábava jak pro menší děti, tak i adrenalin pro starší děti i dospělé. K dispozici je zde také velké lanové centrum. Užijete si autodráhy, skoky lodičkou do vody, ruské kolo, pirátskou loď, pirátskou střelnice, kolotoče, skluzavky, trampolíny, baby´s beach, dětský vláček a mnoho dalších. Nově se můžete pobavit i na minigolfu. K dispozici jsou také multifunkční prostory kina, kde lze uspořádat narozeninovou oslavu, ale můžete si je také pronajmout pro jiné soukromé účely. Vstup do areálu je zdarma! Platba za atrakce je prostřednictví Merlinových tokenů – žetonů, které je možné zakoupit na místě ve výměnných automatech, jak za české koruny, tak za eura. Excalibur City – nákupní a zábavní centrum pro celou rodinu, leží na hranicích mezi Českou republikou a Rakouskem, u bývalého hraničního přechodu Hatě nedaleko Znojma.

> Otevírací doba

Aktuální otevírací dobu naleznete zde: http://www.merlinskinderwelt.com/cs/oteviraci-doba/

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Hatě u Znojma
Ulice: Chvalovice - Hatě 182
Telefon: 515 206 301
E-mail: [email protected]

> Komentáře