Poslední srpnový víkend před námi! Pojedete na výlet? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Poslední srpnový víkend před námi! Pojedete na výlet?

A je to tady, poslední srpnový víkend před námi, počasí má být to pravé letní. Takže už plánujete, kam s dětmi vyrazíte?

 

Léto s Doxíkem – Rodinná výtvarná dílna

Vzducholoď Gulliver přistála na střeše DOXu. A právě k ní se vztahuje i poslední ze série Rodinných dílen Léta s DOXíkem. Je Země kulatá, nebo placatá? A kolik toho na ní najdeme? Kde začíná a kde končí? Nejen to se dozvíte a určitě si i něco vyrobíte.

Festival Barevná devítka

Park Podviní ve Vysočanech bude plný vůní, chutí, barev a rytmů. A to doslova. Uvidíte exotické tance nebo uslyšíte živelnou etnickou hudbu. Ochutnáte vybrané voňavé lahůdky z celého světa. Děti se zabaví ve výtvarných dílničkách. A společně si můžete zahrát soutěž „Za hodinu kolem světa“.

Hradozámecké noc po celé republice

Poslední srpnová sobotní noc je již tradičně kouzelná. Netradiční noční prohlídky, koncerty, ale i program pro děti zažijete na na více než osmi desítkách památek po celé České republice.

Dobřichovská alotria

Vedle již tradičních šermířských a tanečních vystoupení atmosféru doplní koncert středověké hudby Gothien. Samozřejmě nebude chybět historické tržiště s dětskou lukostřelbou, jízdami na koni a dalšími atrakcemi pro malé i velké, doplněné dobovým i méně dobovým občerstvením.

Město dětem aneb cirkus v parku

Nosný program letošního loučení s prázdninami v Jindřichově Hradci vytvoří divadelní společnost Chůdadlo, která se představí návštěvníkům v průběhu celého odpoledne. Program pro děti začne již v ranních hodinách dětskými rybářskými závody na řece Nežárce ve spodní části městského parku.

15. setkání paromilů v Hradci Králové

Ojedinělé setkání milovníků páry, lodí, lodních modelů a hlavně zahradních a modelových železnic se chystá v Hradci Králové. Děti si určitě užijí plavby na parníčcích po řece nebo jízdy na vláčcích zahradních železnic.

Poslední pirátské války v Terezíně

Pojďte se s námi vrátit zpět do období pirátů, korzárů a mořských vlků, kteří brázdili moře a oceány, hledali poklady a okrádali nebohé námořníky. Můžete se těšit na nefalšovanou námořní bitvu v pevnosti Terezín. Celý den je věnován pirátům, korzárům a jejich lodím. Pro děti budou připraveny dětské hry a cesta za pokladem.

Setkání Šlechtičen v Chomutově

Poslední srpnová sobota bude patřit v Chomutově Šlechtičnám. Ve zdejším depozitáři Národního technického muzea sejdou hned tři zástupkyně lokomotivní řady. Můžete se svézt a užít si tak poslední prázdninové dny.

Dožínky v Ráji

Tradiční dožínková slavnost se koná v Centru Eden v Bystřici pod Pernštejnem. Všechno je tady interaktivní, na vlastní kůži si můžete vyzkoušet cokoli od práce kováře až po výrobu piva. Sobotní Dožínky v Ráji nabídnou spoustu regionálních specialit, budete si moct vyzkoušet tradiční venkovská řemesla. Pro děti bude připravená šifrovací hra, slámový bazén nebo bludiště.

Na šipkovanou

Pamatujete si hru na šipkovanou? Dům umění v Brně si tuto hru připravil pro rodiče s dětmi, ale i pro hravé dospělé bez děti. Hra vás provede po brněnských sochách. 

Lvi se vracejí

Po čtrnácti letech se do brněnské zoologické zahrady vracejí lvi. Novou expozici najdete na vrcholu Africké vesnice. Kromě slavností otevření nové expozice vás čeká opravdu bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na divadlo, kouzelníka, hmyzí kulinářskou show, bubenický workshop, dílničky a mnoho, mnoho dalšího. 

Pohádkový les

V Bílavsku vás o víkendu čeká trasa plná pohádkových postaviček, soutěží, úkolů  a samozřejmě odměn. Pro nejmenší bude připraven skákací hrad, třpytivé tetování, nebo malování na obličej. 

Letecký den v Olomouci

Tradiční letecká akce s bohatým programem, občerstvením a atrakcemi pro všechny. Těšit se můžete na letecký program, sportovní i vojenský vystoupení. Děti potěší svým zpěvem Pavel Novák a další...

Kejklířské slavnosti v Jeseníku

Město Jeseník obsadí kejklíři a další komedianti. Kejklířská slavnost nabídne kromě stánků s všelijakým krásným regionálním zbožím a lákavým občerstvením, také neobyčejný doprovodný program. Připraveni budou kejklíři, tanečníci, muzikanti a divadelníci. Dále se můžete těšit na zajímavé tvůrčí a žonglérské dílny pro malé i velké!

Strašidelná noc na Slezskoostravském hradě

Blíží se konec prázdnin a na Slezskoostravském hradě ho můžeme oslavit trochu netradičně.V pátek a sobotu večer bude hrad plný různých strašidelných a tajemných bytostí, které se vás budou pokoušet vystrašit a alespoň trošku nahnat strach. Celý hrad bude navíc strašidelně nasvícen a nazdoben, takže můžete prokázat svou odvahu a statečnost.

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com

23. 8. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře