15. mezinárodní nábřeží paromilů Hradec Králové | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

15. mezinárodní nábřeží paromilů Hradec Králové

> Termín

26.8.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jubilejní 15. mezinárodní Nábřeží paromilů se uskuteční v sobotu 26. srpna na Smetanově a Eliščině nábřeží a také v parčíku na náměstí 5. května, na obou březích řeky Labe v Hradci Králové, v době od 10 do 16 hodin. Jde o ojedinělou letní evropskou akci, určenou vlastníkům parních strojů či jejich replik, jak vystavovatelům, tak i široké veřejnosti, kterou historie páry zajímá. Návštěvníci tu uvidí parní válec, lokomobily, hasičské stříkačky, lokomotivy, modely parních strojů – také pak stabilní stroje a auto i moto veterány. Připravena je prohlídka vystavené techniky, dále plavby na parníčcích po řece a jízdy na vláčcích naší i dalších zahradních železnic a jiné atrakce, ukázky parní techniky v pohybu a provozu. Kak název praví, jde o letní setkání milovníků páry, jediné toho druhu ve Střední Evropě. Odehrává se na Smetanově a Eliščině nábřeží, a také v přilehlém parčíku na náměstí 5. května. K vidění jsou velké parní mechanizmy, hasičské stříkačky, modely parních strojů. Na kolejišti Dětské železnice pak vlakové soupravy o rozchodu 5“ a 7 ¼“. Neopakovatelnou atmosféru dokreslují na řece Labi plující parníčky Hradec, Královna Eliška a Primátor Ulrich. Jubilejní 15. mezinárodní Nábřeží paromilů se uskuteční v sobotu 26. srpna na Smetanově a Eliščině nábřeží a také v parčíku na náměstí 5. května, na obou březích řeky Labe v Hradci Králové, v době od 10 do 16 hodin. Jde o ojedinělou letní evropskou akci, určenou vlastníkům parních strojů či jejich replik, jak vystavovatelům, tak i široké veřejnosti, kterou historie páry zajímá. Návštěvníci tu uvidí parní válec, lokomobily, hasičské stříkačky, lokomotivy, modely parních strojů – také pak stabilní stroje a auto i moto veterány. Připravena je prohlídka vystavené techniky, dále plavby na parníčcích po řece a jízdy na vláčcích naší i dalších zahradních železnic a jiné atrakce, ukázky parní techniky v pohybu a provozu. Kak název praví, jde o letní setkání milovníků páry, jediné toho druhu ve Střední Evropě. Odehrává se na Smetanově a Eliščině nábřeží, a také v přilehlém parčíku na náměstí 5. května. K vidění jsou velké parní mechanizmy, hasičské stříkačky, modely parních strojů. Na kolejišti Dětské železnice pak vlakové soupravy o rozchodu 5“ a 7 ¼“. Neopakovatelnou atmosféru dokreslují na řece Labi plující parníčky Hradec, Královna Eliška a Primátor Ulrich.

> Otevírací doba

od 10:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Smetanovo a Eliščino nábřeží

> Komentáře