Kejklířská slavnost | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kejklířská slavnost

Foto: Martina Seidlerová

> Termín

26.08.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Srdečně vás zveme na 2. ročník Kejklířské slavnosti! Kromě stánků s všelijakým krásným regionálním zbožím a lákavým občerstvením na Vás čeká neobyčejný doprovodný program: kejklíři, tanečníci, muzikanti a divadelníci. Dále se můžete těšit na zajímavé tvůrčí a žonglérské dílny pro malé i velké! Přijďte se zasmát a zahrát si divadlo spolu s divadélkem S radostí a jeho loutkami. Zacvičte si zumbu, protáhněte se při lekci hravé akrobacie, naučte se žonglovat, nebo si vyrobte z papíru legrační klobouk nebo zahrajte si hru s EduArty! Nebo přijďte jen tak posedět s přáteli v krásném areálu bývalého kláštera Voršilek, poslechnout si známé melodie od skupiny Melodies, zavzpomínat si a zatancovat. Zábava pro všechny generace zaručena! Podrobný program : MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 14:30 Juraj Juggling - žonglérské představení + dílna https://www.youtube.com/watch?v=yAcaJOu9oRw 15:30 Divadélko S radostí https://www.youtube.com/watch?v=rxcX-bC2csQ 16:30 ZUMBA DANCE 16:45 Juraj Juggling - žonglérské představení 17:00 Karol a Jirka - koncert pop/acoustic https://www.youtube.com/user/KajaBloom 18:00 Sevap Company - koncert soul/funky/groove/latino https://www.youtube.com/watch?v=BTXb1p_Bqvk 14:00-17:00 Zábavně-vzdělávací program pro děti s EduArty! KLÁŠTER VORŠILEK 14-16 Lekce hravé akrobacie s Mirkou Papajikovou http://www.rozvojtancem.cz/akrobacie/ 14-17 Zábavné odpoledne nejen pro seniory s kapelou Melodies Trh s domácími výrobky a občerstvením. Pouliční butik. Nekoukejte - buďte vidět! Umíte nějaké kouzlo nebo triky? Na programu se můžete podílet i Vy. Stačí se ozvat organizátorům, kteří se opět těší na setkání na živém Masarykově náměstí! [email protected] 704 143 003 (Martina Seidlerová)

> Otevírací doba

14:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Jeseník
Ulice: Masarykovo náměstí
Telefon: 704143003
E-mail: [email protected]

> Komentáře