Město dětem aneb cirkus v parku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Město dětem aneb cirkus v parku

> Termín

26.8.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Město Jindřichův Hradec připravuje ve spolupráci s místními organizacemi, které se zaměřují na práci s dětmi, tradiční veselé rozloučení s prázdninami, tentokrát nazvané „Město dětem aneb cirkus v parku“. Letos se uskuteční v jindřichohradeckém městském parku v sobotu 26. srpna. Nosný program letošního loučení s prázdninami vytvoří divadelní společnost Chůdadlo, která se představí návštěvníkům v průběhu celého odpoledne. Program pro děti začne již v ranních hodinách dětskými rybářskými závody na řece Nežárce ve spodní části městského parku. Vlastní zábavný program zahájí herci společnosti Chůdadlo ve 13 hodin v horní části parku - ve 13:30 hodin předvedou akrobatickou komediální show „Fangle“, - ve 14:30 hodin vzdušnou akrobacii „Návraty“, - v 15:30 hodin „Kejklířskou romanci“ - a od 16.30 hodin netradiční provedení Shakespearovy hry Romeo a Julie. Zájemci se budou moci zúčastnit školy žonglování, a to ve 14, 15 a v 16 hodin. Kromě „cirkusových kousků“ budou dětem tradičně k dispozici členové sportovních oddílů, organizací pracujících s dětmi a mládeží a dalších společenských a kulturních organizací. Tyto organizace představí svoji činnost a nabídku volnočasových aktivit, pro dětské návštěvníky i jejich rodiče připraví různé soutěže, disciplíny a hry. Děti si také budou moci nechat vytvořit malbu na obličej nebo efektní „tetování“. V rámci připraveného programu bude v kinosále Kulturního domu Střelnice promítáno pásmo filmů pro nejmenší s názvem Kropáček má angínu (13, 14.30 a 16 hodin). Vstupné volné.

> Otevírací doba

od 13:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Jindřichův Hradec
Ulice: městský park

> Komentáře