Podzim láká na spoustu akcí. Už víte, kam vyrazíte? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Podzim láká na spoustu akcí. Už víte, kam vyrazíte?

I přesto, že podzim je plném proudu, akcí pro děti je pořád hodně. Už víte, co budete dělat o víkendu? Naše tradiční tipy vám rozhodně poradí.

 

Signal festival myslí i na děti

Festival světla Signal letos oslaví čtvrté narozeniny a nabídne více aktivit dětským návštěvníkům a samozřejmě vtáhne do děje i dospělé. Na Klárově vyroste nejen pro děti Signal Dome, speciální 360° projekce. Dále si budou děti moct vyzkoušet, jaké je to hrát na světelný hudební nástroj, rozeznít zpěv i rozsvítit světlo světlušek nebo si vytvořit  vlastní světelnou projekci.

 

Včelkovský lampionový průvod v Hostivařském lesoparku

K podzimu patří také lampionové průvody. Jeden takový s výtvarnou dílnou můžete zažít tuto neděli. Přijďte si vyrobit svůj vlastní originální lampion a užít si společný průvod Hostivařským lesoparkem.

 

Festival Struny dětem

Od pátku do neděle se koná Rodinný festival pro zvídavé děti a hravé rodiče Struny dětem. Cílem je dětem představit pestrý svět umění i dalších zajímavých oborů, nabídnout jim možnost vyzkoušet si svoji šikovnost a nadání pro nejrůznější činnosti a podpořit fantazii. V Divadle Minor i v Novoměstské radnici se můžou zvídavé děti i jejich rodiče těšit na padesátku divadelních představení, koncertů, výtvarných dílniček, kreativních workshopů a hravých zón.

 

Zámecké dýňování v Nelahozevsi

Pro všechny milovníky podzimu a dýní připravili na zámku Nelahozeves tradiční Zámecké Dýňování. V sobotu si kromě tradičního zdobení a vykrajování dýní můžete zkusit třeba netradiční Dýňovou olympiádu. Odvážné děti se zase můžou vypravit do pohádkového zámeckého sklepení. Připravena budou i divadélka a spousta dýňových dobrot.

 

Den Pražské Integrované dopravy

Regionální den Pražské integrované dopravy se zajímavým programem se tentokrát koná v Čerčanech. V rámci bohatého programu pojedou v sobotu z pražského Hlavního nádraží do Čerčan a okolí historické motorové vlaky a na pravidelných vlakových spojích linky S9 (Praha – Benešov u Prahy) se svezete pantografy. Po Čerčanech a okolí bude také jezdit historická autobusová linka. A to není rozhodně všechno.

 

Drakiáda a Staročeská zabijačka ve Šťastné zemi

Přijďte se rozloučit s letošní sezonou do přírodního dětského areálu Šťastná země. Těšit se můžete na rodinný den plný her, zábavy nebo soutěž o nej papírového draka. Pro rodiče budou od rána připraveny zabíjačkové dobroty, jitrnice, jelita, klobásy, chléb se sádlem, ovar a další dobroty.

 

Pohádkové posvícení na Starých Hradech

Hrad a zámek Staré Hrady zve malé i velké na Pohádkové posvícení a vepřové hody. Velký rytířský turnaj o ruku princezny Laskonky, domácí posvícení podle starých lidových tradic, pasování ochránců starohradských pohádek, zábava, soutěže, hry a písničky pro děti i dospělé - to vše a mnohem víc vás čeká v sobotu.

 

Dýňová slavnost v Otevřené zahradě 

V centru Brna se bude o víkendu konat čtvrtý ročník zahradní akce a přinese nebitý program pro malé i velké. Letos poprvé i s farmářským trhem a opékáním buřtů. Můžete si zde zakoupit dýni a navštívit výtvarnou dílnu pro děti i dospělé "Vydlabej si bubáka''. Nebude chybět živá hudba, hry a soutěže pro děti, dýňové speciality a spoustu dalšího. 

Drakiáda v Novém Jičíně 

Neobyčejná pohádková drakiáda. Na děti čeká spousta stanovišť, kde budou plnit různé kouzelné úkoly s hrdiny z pohádek. Na závěr drakiády vás čeká vyhodnocení nejlepších dračích přátel ve vzduchu i na zemi. 

 

Drakiáda v Blansku

Komu drak dolétne nejvýš? Komu nejrychleji vzlétne? Čí drak bude nejhezčí? Vezměte své draky a vydejte se do Blanska. Drakiáda bude vyhodnocena v několika soutěžních kategoriích a ohodnocena drobnými cenami.

 

Spoustu dalších tipů, jak trávit volný čas s dětmi, najdete na www.kamsdetmi.com

Hezký víkend přejeme všichni z redakce.

12. 10. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře