Dýňová slavnost v Otevřené zahradě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dýňová slavnost v Otevřené zahradě

> Termín

16.10.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Čtvrtý ročník zahradní akce roku je tady! Dýňová slavnost přinese i letos nabitý (nejen dýňový) program pro malé i velké. Letos poprvé i s farmářským trhem a opékáním buřtíků. Těšte se na: - prodej dýní různých tvarů a velikostí - výtvarnou dílnu pro děti i dospělé "Vydlabej si bubáka" - soutěž o nejhezčího dýňového bubáka - podzimní farmářský trh - Hanu Robinson– zahradní živá hudba - koláčovou soutěž ve stylu "upeč, přines, vyhraj" - hry a soutěže pro děti - opékání buřtíků - dýňové dobroty z Rebia - zahradní občerstvení z Gril La Bouchée Hledá se nejlepší dýňový koláč aneb Upeč, přines, vyhraj! Tradiční koláčová soutěž je určena každému, kdo rád tvoří nebo peče. Fantazii se meze nekladou, proto soutěžní koláč může být sladký i slaný, pečený i nepečený… Jak na to? Vymyslete název svého koláče a přihlaste ho do 10. 10. 2016 na [email protected]. Pak už jen stačí v neděli 16. října přinést svůj výtvor na slavnost, kde veřejnost ochutnávkami určí ten nejlepší… Co je ve hře? Hlavní cena: multifunkční mixér Druhá cena: veganské boty AhinsaShoes Třetí cena: dárkový koš z Otevřené zahrady Cena: 80 Kč (plné vstupné), 50 Kč (snížené vstupné)

> Otevírací doba

11:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Otevřená zahrada, Údolní 33
E-mail: [email protected]

> Komentáře