4. ročník Zámeckého dýňování na zámku Nelahozeves | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

4. ročník Zámeckého dýňování na zámku Nelahozeves

Foto: Tereza Babická

> Termín

15.10.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

4. ROČNÍK ZÁMECKÉHO DÝŇOVÁNÍ NA ZÁMKU NELAHOZEVES Před koncem sezóny jsme pro všechny milovníky podzimu a dýní připravili již 4. ročník Zámeckého dýňování. Tato akce se bude konat v sobotu 15. října 2016 (9:00 - 17:00) a těšit se opět můžete na bohatý program. Nádvoří zámku: Vyřezávání a zdobení dýní Svoji dýni můžete přihlásit do fotografické soutěže. Nejoriginálněji vyřezané a nazdobené dýně budou odměněny. Rozmanité řemeslné stánky Stánky s občerstvením a dýňovými specialitami Zámecké interiéry: Prohlídky zámku pro děti i dospělé Novinka: stavění a hrátky s KAPLOU Výtvarné dílničky v Arkádové hale Divadelní představení Krabice Teplice Vlk a ovce běží z kopce (11:00 a 14:00 hod.) Zámecké sklepení: Výprava do pohádkového sklepení pro odvážné děti (10.30, 12.00, 13.30, 15.00 a 16.15 hod.) Parkoviště před zámkem: Dýňová olympiáda – žertovné disciplíny nejen pro děti Restaurace Na Zámku: Dýňové speciality, teplá jídla, domácí deserty, lobkowiczká vína a piva Vstupné: dospělí 110 Kč senioři, studenti 85 Kč děti 60Kč Cena zahrnuje prohlídku zámku, dýňovou olympiádu a stavění s KAPLOU. Nezapomeňte si s sebou přinést pomůcky k vyřezávání a vydlabávání dýní. Samotné dýně můžete zakoupit přímo na zámku. Doporučujeme rezervaci jednotlivých částí programu (telefon: 315 709 111 nebo email: [email protected]) Těšíme se na všechny, kteří si s námi přijdou užít příjemnou podzimní sobotu.

> Otevírací doba

09:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Nelahozeves
Ulice: Zámek Nelahozeves čp. 1
Telefon: 315 709 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře