Kam s dětmi poslední víkend roku? Vybírejte z našich tipů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi poslední víkend roku? Vybírejte z našich tipů

Je tady poslední víkend roku 2017, ale to vůbec neznamená, že musíte zůstávat doma. Pokud netrávíte svátky na horách, určitě se vám budou hodit naše tradiční víkendové tipy a samozřejmě přidáváme i na první den roku 2018.

 

Silvestrovské odpoledne na Bobovce

Již tradičně bude přichystáno silvestrovské odpoledne na bobové dráze Prosek. Všechny děti jízdy zdarma. Můžete se těšit na silvestrovské nápoje pro děti i dospělé včetně bohatého občerstvení. Připravený bude i další zábavný program pro celou rodinu.

Pohádka o mašinkách na Hlavním nádraží

Nejvyšší pan železničář si nechá od černokněžníka Zababy vyrobit tu největší, nejdražší a nejlokomotivovatější lokomotivu na světě. A co se z takové lokomotivy může potom ještě stát? Co na to řekne pan Blahoš a co udělá pokladník Vašek nebo Šišinka? To se dozvíte v podání ProDivadla na Hlavním nádraží.

Vánoční exkurze na Letišti Václava Havla

Až do konce roku můžete vyrazit na individuální exkurze přímo do letištního provozu na ploše i po jeho zákoutích, kam se běžný cestující nedostane. Na všechny exkurze je nutná registrace na webových stránkách letiště, min. 24 hodin předem.

Novoroční pražský ohňostroj

Pražský novoroční ohňostroj oslaví 100 let Československa. První den roku 2018 rozzáří nebe ohňostroj v národních barvách, který zakončí tóny české hymny. Pro sledování se nejlépe hodí: pražské mosty (Čechův, Mánesův, Štefánikův) Dvořákovo nábřeží Pařížská ulice vrch Petřín i samotná Letná svah v Riegrových sadech Vítkov.

Silvestr v jednu na zámku Loučeň

Zámek slaví příchod Nového roku jako první místo v celých Čechách a patrně i první v celé Evropě. I tentokrát nejen děti navštíví tři na hony vzdálené země z celého světa. Hostitelem této silvestrovské oslavy je Bílá paní, která již nejednu povedenou oslavu na zdejším zámku zažila, a to bez ohledu na majitele.

Vánoční výstava mašinek v Pečkách

Jezdící autíčka, kouřící mašinky, pohybující se figurky, to vše a ještě více v mašinkovém ráji v Pečkách. Uvidíte deset modelových kolejišť, muzeum modelové železnice od 60. let, ukázky ručně postavených modelů, ukázky stavby modelových kolejišť. K dispozici budou dětské hrací zóny.

Silvestrovské a novoroční jízdy na Řepařce

Na Silvestra a Nový rok můžete vyrazit na zvláštní jízdy úzkorozchodné trati Kolín-Sendražice - Výrovna - Na Mlejnku a zpět. Zároveň navštívit muzeum řepařské drážky. Lokomotiva potáhne krytý vagon i otevřené vagony, bufetový vůz a vagon pro kočárky a vozíčkáře.

Zimní prohlídky hradu Kašperk

Prohlídky šumavského hradu Kašperka si bude moci užít od 28. prosince do 1. ledna.  Tradičně se tady totiž konají speciální komentované prohlídky hradu s kostýmovaným průvodcem. Těšit se můžete také na dětské prohlídky a středověké divadlo hradního spolku Pachmajr.

Silvestr a Nový rok v Zoo Plzeň

Na Silvestra láká plzeňská zoo na sváteční program, na Nový rok na slevový bonus. Silvestrovský dopolední program nabídne soutěžní hru Chyťte si zlatou rybku, silvestrovskou stezku o ceny a přivítání symbolického posledního návštěvníka roku 2017.

Vánoční prohlídky hradu Kost

Až do konce roku máte možnost navštívit hrad Kost a nechat se unést jedinečnou atmosférou středověkých Vánoc. Těšit se můžete na prohlídky hradních paláců obohacené o vyprávění toho, jak se slavily Vánoce ve středověku, jaké zvyky lidé v tomto období udržovali, kde se vzala tradice vánočního stromečku a jak vypadala štědrovečerní tabule.

Dětský silvestr v Novém městě nad Metují

Přichystané budou zábavné soutěže a písničky, přípitek Rychlými špunty a také samozřejmě ohňostroj. Pro všechny děti bude přichystaný párek v rohlíku a čaj zdarma.

Novoroční zpřístupnění Kunětické hory

Straší Kuňce ve věži? Upadá drak do zimního spánku? Jak vypadá hrad mimo hlavní sezonu? Bude se linecké cukroví usazené v těle během vánočních svátků kamarádit s více než 130 schody? Odpovědi na otázky se dozvíte na Nový rok.

Předsilvestrovská jízda vlakem v Jindřichově Hradci

Z Jindřichova Hradce vyjede den před koncem roku speciální parní  Malá silvestrovská jízda zabaví určitě rodiny s dětmi. Pouze při této jízdě se bude parní vlak vracet už za plné tmy. Na jedné ze zastávek bude připraveno dokonce vypouštění lampionů štěstí.

Novoroční výstup na Stezku korunami stromů na Lipně

Na Nový rok se můžete těšit na tradiční novoroční výstup na Stezku korunami stromů. Pro všechny návštěvníky bude připravený pamětní list a malé překvapení. Ve věži se pak budete moci zahřát nealkoholickým punčem. Během dne bude na Stezce Kejklíř Slávek, který bude děti bavit po celý den (kejklování, žonglování).

Silvestr v Aqualandu Moravia

I poslední den v roce bude v Aqualandu Moravia živo. Bujaré veselí do pozdních nočních hodin ale tentokrát nečekejte. V nejmodernějším českém aqvaparku totiž letos myslí na ty nejmenší. Připraven je tak Pohádkový Silvestr pro děti plný oblíbených postaviček, zábavy a her. Celá akce vyvrcholí odpoledním vnitřním ohňostrojem.

Silvestrovský podvečer ve Vsetíně

I ve Vsetíne se bude samozřejmě slavit konec roku velkolepě. Ale myslí hodně i na děti. Těšit se můžete na  interaktivní představení brněnského Divadla Kejkle, putování a vyprávění dvou pastýřů, dojde i na papírovou koulovačku. Následovat bude premiérová a velkolepá ohňová show a vše zakončí ohňostroj.  

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com

 

Užijte si poslední dny roku 2017 a vkročte správnou nohou do toho nového. 

27. 12. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře