Novoroční ohňostroj v Praze | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Novoroční ohňostroj v Praze

> Termín

1.1.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dechberoucí světelná choreografie nad Prahou Pražský novoroční ohňostroj oslaví 100 let Československa. První den roku 2018 rozzáří Prahu ohňostroj v národních barvách, který zakončí tóny české hymny. Ohňostroj s ústředním tématem „Sto let v hlavním městě Praze“ uvede rok oslav, které nejen Prahu, ale celou Českou republiku, v roce 2018 čekají. Osmičky totiž hrají v historii našeho národa, a to i podle historiků, celkem zásadní roli. Osudových osmiček je v českých dějinách zhruba čtyřicet, což je i z hlediska statistiky vysoké číslo. Ohňostroj oslaví ještě jedno výročí, které připadá přímo na 1. leden, a to 25 let od vzniku samostatné České republiky. Světelná show nad Prahou připomene pocity hrdosti spojené s první republikou, zápal boje o naší státnost během Pražského povstání a volnost i naděje Pražského jara 1968. Radostné pocity z nově nabyté svobody naznačí obrazy Sametové revoluce a následovat bude vhled do 21. století. Celý průřez historií hlavního města a českého národa slavnostně zakončí tóny státní hymny. K vidění budou například japonské technologie nové typy japonských sférických pum, ohnivé hřiby simulující nálet, červené sloupy o výšce 18 m. Novinkou budou efekty ve tvarech a barvách české vlajky, které byly vyrobeny pro novoroční ohňostroj v Itálii. Celá show bude trvat přesně 660 sekund, tedy 11 minut. Pro sledování se nejlépe hodí: pražské mosty (Čechův, Mánesův, Štefánikův) Dvořákovo nábřeží Pařížská ulice vrch Petřín i samotná Letná svah v Riegrových sadech Vítkov

> Otevírací doba

od 18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1

> Komentáře