Vyrazte s dětmi na hřiště a do přírody | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyrazte s dětmi na hřiště a do přírody

Rádi byste vyrazili s dětmi do přírody, kde nepotkáte mnoho lidí? Pak se podívejte na naše tipy, kde se děti parádně zabaví a budete všichni dýchat čerstvý vzduch.

 

Herní krajina PECKA

U Portášovy boudy v Krkonoších, nedaleko horní stanice lanovky nad Velkou Úpou, vznikla Herní krajina Pecka – unikátní soubor dřevěných modelů zvířat v nadživotní velikosti, lanových stezek a prolézaček. Zdarma ji můžete navštívit u horní stanice lanovky na Portášky ve Velké Úpě.


 

Areál lesních her u Prachatic

Malí návštěvníci zde najdou několik zastavení inspirovaných životem našich lesních zvířat. Mohou si vyzkoušet rychlost a hbitost veverky, pobyt v ptačím hnízdě či pavoučí síti. Nahlédnout mohou také do útrob stylizovaného mraveniště, nebo pozorovat žabí tůň. Všechny herní prvky jsou určené zejména pro děti o 3 do 12 let. 


 

Pivečkův lesopark u Slavičína

Kousek od Luhačovic na vás čeká originální přírodní hřiště se spoustou dřevěných plastik. Patří mezi ně přesýpací hodiny a smečka sedmi vlků z dubového dřeva, obří slimák, hlemýžď, píďalka nebo tuleň jsou dalšími místy k posezení, hrám i k přátelskému svěřování, pohádkový most nad jezírkem a dřevěný kolotoč, vodník a žábakondor a skupina stromů, ale i dětské hřiště a seskupení trochu záhadných hub. Chybět nebude ani lesní bludiště, lavičky a šplhadlo.

 

 

Dětské hřiště Kociánov v Loučné nad Desnou

Krásný výlet si můžete udělat do podhůří Jeseníků. Loučná nad Desnou vám totiž nabídne moderní dětské hřiště, které je umístěné v sportovně relaxačním areálu Kociánov. Najdete zde řadu atrakcí pro nejmenší i větší děti. Zkusit můžete i minigolf nebo paintball.

 

 

 

 

15. 10. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře