Kam o víkendu? Přeci slavit dětský den | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam o víkendu? Přeci slavit dětský den

Je tady další víkend a ten bude tentokrát všude patřit dětem. Blíží se totiž jejich svátek a s ním i spousta akcí, kde byste rozhodně neměli chybět.

Ratolest Fest – nejlepší den pro rodinu u řeky

Už čtvrtým rokem patří poslední květnová sobota na pražských náplavkách dětem. I letos u Vltavy propukne Ratolest Fest. Rodinný festival, ze kterého si odnesete zážitky a inspiraci namísto zboží. Náplavky nabídnou přes 100 malých i velkých sportovních, uměleckých, přírodovědeckých, technických i vodních zážitků. Těšit se můžete i na hodně bohatý doprovodný program.

Rodinný den Prahy 7

Rodinný den Prahy 7 na Výstavišti v Holešovicích nabídne program plný sportu, divadel, workshopů, dílen a samozřejmě koncertů. Hlavním lákadlem bude koncert skupiny Beatles Revival, pro menší návštěvníky je připraven koncert skupiny Pískomil se vrací. Těšit se můžete i na ukázky práce hasičů, Policie nebo záchranářů. 

Den dětí na Pražačce

Na děti i rodiče čeká na Pražečce nabitý program plný her, soutěží, pohybu a zábavy. Na akci je vstup zdarma. Dále budou pro děti připraveny i další atrakce jako je největší nafukovací autodráha, skákací hrad, siloměr, horolezecká stěna. Za odměnu si mohou nechat pomalovat obličej, vyfotit se ve foto stánku a slupnout výbornou cukrovou vatu.

Den děti v areálu Vltavanů

V Areálu Vltavanů vás čeká plno soutěží a úkolů o hodnotné ceny a pestrá zábava v celém areálu. Bublinář zaplaví bublinami celý areál, pobaví vás divadélko, zahrajete si kuličkový turnaj, svezete se na velbloudovi, balonkový mág vykouzlí neuvěřitelné postavičky, děti rozesmějí klauni Šimon, a  přijede se svou show okouzlit Michal Nesvadba z Kouzelné školky.

Den dětí v Železničním muzeu Lužná

Vyjeďte na výlet parním vlakem s lokomotivou „Papoušek“ a můžete navštívit největší železniční expozici a užít si pestrý program. Co vás čeká? Samozřejmě program věnovaný hlavně dětem.

Dětská pouť Jede jede mašinka

Největší výstava železničních modelů a provozních kolejišť v ČR, k tomu dětská pouť s programem pro celou rodinu a historické výletní vlaky po místní lokálce. Na to všechno se můžete těšit v Pečkách.

Den dětí s Armádou v Českých Budějovicích

Přijďte si užít unikátní dětský den na Výstaviště. Nebude to jen o baloncích a bonbonech. Ale uvidíte vojenské zbraně a výstroje, ukázky bojových umění, vojenskou techniku atd. Čekají na vás soutěže, zábavné atrakce, fotbalgolf, badminton a mnoho dalšího.

Jihobrněnský den dětí

Můžete těšit na spoustu zábavy, soutěží a atrakcí od malování na obličej až po jízdu na motokárách, koloběžkách, kolech nebo speciálních strojích. Vyzkoušíte si práci na minirypadle nebo zažijete pocit závodníka v okruhovém speciálu. Mnoho zajímavého Vám předají zástupci Integrovaného záchranného systému a čeká na Vás nespočet dalších aktivit. 

Den dětí ve Starém městě

Malí i velcí mohou zavítat na dětský den, který se již tradičně koná ve Starém Městě u Uherského Hradiště ve sportovním areálu Širůch. Pro návštěvníky je připraven den plný zábavy a sportu. Nachystána bude obří nafukovací skluzavka, skákací hrad Harry Potter, velké bludiště, horolezecká stěna, ukázky nové hasičské techniky a vybavení a děti si mohou vyzkoušet i jízdu na elektrických traktůrcích.

Runtour v Brně

Máte doma malá zlobidla, co mají energie na rozdávání a pořád by někde lítala? Máte pocit, že když se je snažíte chytit, je to téměř nadlidský úkol? Vezměte je na RunTour, tentokrát do Brna na přehradu. V zázemí závodu je pro ně navíc připraven dětský koutek s hlídáním, takže budete mít čas i sami pro sebe a můžete si třeba zaběhnout jeden z dospělých závodů.

Pohádková cesta v Hradci Králové

V jednom kouzelném lese hned za sedmero borovicemi a starým bukem, se rozkládá velké království, plné roztodivných pohádkových bytostí. Vládne tu moudrá královna, u rybníka chytá ryby zelený vodník, pod velkou jedlí najdete modré šmouly, jak si hrají v mechu, víly tančí v ranní rose, ježibaby lákají dětičky na svá košťata a ještě kousek dál za černou tmou už běží skřítek s pohádkou. 

Den dětí na Letišti v Krnově

Vzhledem k tomu, že se akce koná na letišti, bude to hlavně program letecký. Připravené budou třeba i ukázky seskoků parašutistů. Nesmí chybět kolotoč, skákací hrad, skluzavka, trampolína. Můžete se projet na koni nebo zkusit jízdu zručnosti na kole. Bude toho opravdu hodně.

Pohádkový park na zámku Sychrov

Park na zámku Sychrov se zaplní pohádkovými bytostmi a děti se doslova vyřádí při plnění soutěžních úkolů. A dokonce bude připravená i "čokoládová bitva".

Den dětí na hradě Grabštějn

Již tradiční Den dětí na Grabštejně opět přináší především malým návštěvníkům možnost potkat historické a pohádkové postavy v kostýmech - nejen při prohlídce se svatou Barborou, ale i na klasických prohlídkách a také během hraní si v zahradě.

Krásný den dětí aneb zámkobraní v Pardubicích

Druhý ročník zábavného a aktivně stráveného odpoledne s hudebním a divadelním programem se odehraje na zámku v Pardubicích. V doprovodném programu se můžete těšit na žonglérskou dílnu, živá zvířátka, zkušebnu, bublifukovou dílnu, orientační závod, mozaikovou dílnu nebo animační dílnu k výstavě Svět kostiček.

Rabijáda aned dětský den na hradě Rabí

Již 16. ročník dětského dne na hradě Rabí, bude plný soutěží a odvážných disciplín. V letošním roce se vydáte na širá moře, do hlubin oceánů i na paluby pirátských lodí. Menší i větší plavčíci budou hledat správný směr cesty, pokusí se udržet rovnováhu, vydají se do lanoví a budou prokazovat další dovednosti. Po splnění (ne)náročných úkolů vás samozřejmě nemine odměna.

Dětský den v Šiklandu

Zveme vás do Šiklandu, zábavního parku, kde můžete také společně oslavili Mezinárodní den dětí. Připravené budou zábavné atrakce, zajímavé sportovní a společenské hry, soutěže o krásné ceny, divadelní příběh s veselými herci a westernovou show s roztomilými zvířátky.

 

Spoustu dalších tipů, kam vyrazit s dětmi, nejen slavit jejich svátek, najdete na www.kamsdetmi.com. 

24. 5. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře