Den dětí na Pražačce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den dětí na Pražačce

> Termín

28.5.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V neděli 28. května se koná Dětský den na Pražačce, který každoročně pořádá městská část Praha 3. Na děti i rodiče čeká nabitý program plný her, soutěží, pohybu a zábavy. Na akci je vstup zdarma. Od 10 hodin se otevřou brány areálu Pražačky a děti se mohou hned zapojit do různých sportovních soutěží nebo vědomostních kvízů. Pro příchozí je připraveno mnoho zábavy a atrakcí. Divadélko Fridolín zahraje pohádky jako Kašpárek a strašidla nebo Tři prasátka, kde o humor a živé zpívání nouze nebude. Děti si budou moct naučit několik zajímavých tanečků a připraveny budou i kreativní dílny. Letošní novinkou je hudební koutek, kde bude probíhat ukázka hudebních a rytmických nástrojů. „Na děti čeká kromě sportovních, vzdělávacích her a soutěží i doprovodný program. Představí se Městská policie Prahy 3, Myslivecký spolek, který předvede drezúru dravců, a nově se můžeme potěšit místní flórou z Českého zahrádkářského svazu,“ zve na akci radní Jaroslava Suková. Dále budou pro děti připraveny i další atrakce jako je největší nafukovací autodráha, skákací hrad, siloměr, horolezecká stěna. Za odměnu si mohou nechat pomalovat obličej, vyfotit se ve foto stánku a slupnout výbornou cukrovou vatu. PROGRAM: 10:00-10:05 přivítání, zahájení dětského dne a spuštění soutěží 10:05-10:30 divadelní vystoupení – Kašpárek a strašidla 10.30-11.00 ukázka výcviku dravců – Myslivecký spolek 11:00-11.30 zacvičte si s námi – předcvičení dětského aerobiku 11:30-12:00 ukázky služebních vozidel a motocyklů – Městská policie Praha 3 12:00-13:00 přestávka na oběd 13:00-13:30 divadelní vystoupení – Tři prasátka, živá pohádka s písničkami 13:30-14:00 ukázky výstroje a výzbroje – Městská policie Praha 3 14:00-14:30 ukázka výcviku dravců – Myslivecký spolek 14:30-15:00 zacvičte si s námi – výuka říkadel s pohybem 15:00-15:30 ukázky z kreativní dílny – vyhodnocení a prezentace dětských děl 15:30-16:00 zpívánky pro děti – děti se naučí zpívat lidovou písničku s hudebním doprovodem 16:00 - 16:30 zacvičte si s námi – posilujeme a zvyšujeme kondici Hlavní program: vystoupení na přední ploše, vedlejší program: probíhá současně v obou částech sportovní i umělecké.

> Otevírací doba

10:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 3 - ŽIžkov
Ulice: areál Pražačka, Za žižkovskou vozovnou 19

> Komentáře