12 tipů na letní koupání. Stačí si jenom vybrat! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

12 tipů na letní koupání. Stačí si jenom vybrat!

Léto je v plném proudu a i pravé letní počasí se občas ukáže. A co dělat v létě jiného než se zajet koupat. Vybrali jsem pro vás 12 biotopů, přírodních koupališť i bazénu z celé republiky, na kterých si koupání užijí určitě děti i rodiče.

 

Biotop Radotín

Biotopové koupaliště v Radotíně tvoří umělá vodní nádrž s přírodním vzhledem. Koupání je vhodné nejen pro rodiny s malými dětmi, ale i pro alergiky. Najdete tady také velké brouzdaliště a neplaveckou zónu. Dětem slouží na souši několik atrakcí (kolotoč, houpačky, hopsadla), další jsou přímo v koupací části.

 

Hostivařská přehrada

Přímo uprostřed nádherného Hostivařského lesoparku se nachází koupaliště Hostivařská přehrada. Naleznete tady travnaté a písčité pláže, dětské hřiště a rozmanité druhy občerstvení. 

 

Proboštská jezera

Proboštská jezera jsou oblíbeným místem rybaření, ale i přírodního koupání v těsné blízkosti Staré Boleslavi. Místní koupaliště nabízí návštěvníkům hřiště, kurty, dětský koutek a restauraci s parkovištěm. V provozu je také malý autokemp.

 

Přírodní koupaliště pískovna Sadská

Jen 20 min jízdy z Prahy, v Sadské, se nachází velmi příjemné prostředí pro rekreaci s průzračně čistou vodou jako stvořené pro slunění na písečných plážích či pro ležení ve stínu borových lesů. Koupání zde si oblíbily především rodiny s dětmi.

 

Koupaliště Kralupy nad Vltavou

Koupaliště Kralupy nad Vltavou nabízí komplex 3 bazénu a také spoustu atrakcí. Vykoupat se můžete v padesátimetrovém bazéně se skokanskou věží, nechybí tu 70metrový tobogan, skluzavka, vodní hřib, brouzdaliště nebo bazén pro neplavce. 

 

Přírodní koupací biotop Blovice

V Blovicích na Plzeňsku najdete sportovně-relaxační areál s přírodním biotopem. Přírodní koupací biotop Blovice se skládá z dvou jezírek s kořenovými čističkami. Pro děti zde bylo vybudováno i dětské hřiště a pro příznivce sportu je k dispozici hřiště na plážový volejbal. Areál najde své uplatnění i v zimě, kdy budou ledové plochy využívány pro bruslení.

 

Městské koupaliště Hluboká nad Vltavou

Koupaliště je součástí sportovního areálu Hluboká. Pro koupání slouží velký bazén a dětský bazén. Pro odpočinek je k dispozici plocha dětského koutku s houpačkami, stolem na stolní tenis a travnatá plocha u řeky. V sousedství koupaliště lze navštívit moderní bowling se čtyřmi dráhami a italskou restaurací.

 

Koupaliště Kníže v Jičíně

Na místě původního koupaliště bylo vybudováno supermoderní otevřené aquacentrum s perfektním zázemím. Návštěvníci mohou využít plavecké dráhy, skluzavky, tobogán, plavecký bazén, rekreační bazén s masážními sedátky, tryskami a vodními gejzíry. Nechybí samozřejmě ani dětský bazén.

 

Koupaliště Cihelna v Pardubicích

Koupaliště Cihelna Pardubice je venkovní relaxační a zábavní areál. Základem koupaliště je 50 metrů dlouhý plavecký bazén. V areálu nechybí ani tobogan,. Pro neplavce je vyhrazen dětský bazén a dětské brouzdaliště. Dále jsou k dispozici vířivky, hydromasážní vany, masážní stěny, divoká řeka, nebo dětský vodopád. 

 

Koupaliště Hustopeče

V Hustopečích u Brna na vás čeká pět bazénů, vodní chrliče, vodotrysk, masážní lavice, tobogán, dvojitá skluzavka i divoká voda. V dětském bazénu je k dispozici i malá skluzavka a nechybí zde ani dětské hřiště s prolézačkami. Pro ty, kdo nechtějí jen dovádět ve vodě, nebo odpočívat je tu i sportovní využití - plážového volejbalu, plážové kopané, sportovního stadionu, tenisové kurty, sportovní hala a sauna.


Přírodní koupací biotop Litovel

Přijďte si do Litovle vyzkoušet výjimečnou kombinaci přírodního koupání a bazénu se zdravou vodou bez chemie čištěnou speciálními rostlinami. Děti i dospělí se navíc mohou těšit na řadu zábavních i relaxačních prvků, jako jsou skluzavky, masážní trysky, perličková vodní křesla, skokanský můstek, šplhací síť, mechanické vlnobití, vodní hříbek, stříkací delfín Bubu a další. Nechybí dětské brouzdaliště, upravený areál i sociální zázemí, bufet a půjčovna sportovního náčiní.


Biotop Brno Jih

V areálu koupaliště najdete bazén o celkové ploše 2750 m2 a je rozdělen na plaveckou a neplaveckou část. Kolem bazénu jsou umístěna 2 velká dřevěná mola, která slouží k opalování. S bazénem je propojeno brouzdaliště pro nejmenší, které je vybaveno nerezovými hracími prvky - klouzačka, houpačka a hříbek. K odpočinku, relaxaci nebo opalování slouží dostatečný prostor travnatých ploch. Pro sportovní vyžití mohou návštěvníci využít beachvolejbalové hřiště.

 

Pokud jste si nevybrali, na našem webu najdete spoustu další inspiravce. 

24. 7. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře