Městské koupaliště Hluboká nad Vltavou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Městské koupaliště Hluboká nad Vltavou

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Od r. 1997 slouží občanům a návštěvníkům Hluboké nad Vltavou moderní koupaliště, které se nachází v Podskalí, na levém břehu řeky Vltavy, pod zámkem Hluboká, poblíž vyústění cyklotrasy č. 12 z Č. Budějovic na Hlubokou. K dispozici je parkoviště. Koupaliště je součástí sportovního areálu Hluboká, kde naleznete i tenisové kurty (kryté i otevřené), golfové hřiště, fotbalový areál, zimní stadion (v létě beachvolejbalová arena), volejbalové kurty, baseballový areál, ubytovací kapacity (hotel, chatky). V sousedství koupaliště lze navštívit moderní bowling se čtyřmi dráhami a italskou restaurací. V areálu koupaliště se nachází provozovna rychlého občerstvení. Pro koupání slouží velký bazén nepravidelného tvaru s hloubkou do 1,4 m s 25 m dráhami a dětský bazén s hloubkou do 0,5 m. Na vstupu k bazénům jsou umístěna brodítka se sprchou. Koupaliště je vybaveno umývárnami se sprchami, WC, převlékárnami a skříňkami pro úschovu věcí návštěvníků. Pro odpočinek je k dispozici plocha dětského koutku s houpačkami, stolem na stolní tenis a travnatá plocha u řeky Vltavy se slunečníky. Pro sportovní vyžití je v areálu koupaliště beachvolejbalové hřiště včetně zapůjčení míče a sítě. V prostoru bazénů je dostatek laviček. Vodní atrakce Velký bazén * tobogán 66 m * 6 masážních lůžek Malý bazén * skluzavka * vodní hříbek

> Otevírací doba

Denně 10.00 - 19.00 hod.

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Hluboká nad Vltavou
Ulice: Podskalí 1020

> Komentáře