Biotop Brno Jih | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Biotop Brno Jih

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Areál přírodního koupacího biotopu Brno-jih se nachází na území městské části Brno-jih. Zájmová oblast leží v blízkosti řeky Svratky, na jejím pravém břehu, ve vzdálenosti přibližně 65 m. Koupací biotop je vybavený systémem přírodního způsobu čištění vody ke koupání. Voda v tomto systému je čištěna pomocí rostlin, řas a mikroorganismů, které jsou uloženy ve štěrkovém podloží. Část biotopu je určena pro koupání a druhá část pak plní čistící funkci. V koupacím biotopu se oproti klasickým bazénům nepoužívají k čištění žádné chemické látky. V areálu koupaliště najdete bazén o celkové ploše 2750 m2. Tento bazén má tvar nepravidelného oválu je rozdělen na plaveckou a neplaveckou část. Část pro neplavce má hloubku od 1 do 1,5 m, plavecká část pak 2 - 3 m. Kolem bazénu jsou umístěna 2 velká dřevěná mola, která slouží k opalování. S bazénem je propojeno brouzdaliště pro nejmenší s hloubkou 0-0,4 m, které je vybaveno nerezovými hracími prvky - klouzačka, houpačka a hříbek. K odpočinku, relaxaci nebo opalování slouží dostatečný prostor travnatých ploch. Pro sportovní vyžití mohou návštěvníci využít beachvolejbalové hřiště. Zázemí areálu zahrnuje i provozní budovu, budovu WC a stánek s občerstvením. Samozřejmostí jsou čtyři venkovní dvojsprchy a převlékací kabiny.

> Otevírací doba

Červen + září:
Po - Ne
10:00 - 20:00
Červenec a srpen:
Po - Ne
09:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: K Lávce
Telefon: 778 726 953
E-mail: [email protected]

> Komentáře