Soutěžte - UKONČENO - Soutěžte s Národním divadlem Brno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Soutěžte s Národním divadlem Brno

Přinášíme vám další soutěž o vstupenky na několik představení Národního divadla Brno.

O lístky na jaká představení můžete soutěžit? NdB pro Vás připravilo:

2 lístky na 29.12.2018 v 17:00, představení Ostrov Pokladů. Tento dobrodružný příběh plný napětí a dramatických zvratů je vyprávěn prostřednictvím chlapce, který se zásluhou prožívaných událostí mění ve výraznou osobnost. Ze souboje dobra a zla vycházejí pak pro Jima základní životní hodnoty – smysl pro spravedlnost a cit pro morální jednání. Jevištní adaptací stále oblíbeného a čteného románu chce Mahenova činohra pozvat k návštěvě divadla mladé publikum společně s rodiči i prarodiči. Ostrov pokladů přinese neopakovatelné zážitky všem! Inscenace je vhodná pro děti od 6 let. 

2 lístky na 15.12.2018 ve 14:00 a 16.12.2018 v 15:00 představení Kocour v botách.  Kdo je nejznámější pohádkový kocour? Přece ten v botách! Vždy šarmantní, vždy připraven porazit obra nebo zachránit princeznu. A vůbec nevadí, že vlastně bydlí na pražském Žižkově. Jenže se mu nechtějí chytat myši a místo toho se učí francouzsky. Myši se radují, ale domovnice nadšená není a kocoura vyhodí z domu. A tak se vydá na dobrodružnou cestu do Francie. A spolu s ním za dobrodružstvím vyrazí i děti, protože tato operní pohádka je určena speciálně pro ně. Kocour v botách je ideálním prvním vstupem do světa opery. Představení je určeno dětem ve věku 4 - 9 let. 

2 lístky na 9.12.2018 ve 14:00, představení Louskáček. Příběh Klárky, který se odehrává na Štědrý večer, nás zavede nejdříve do reálného světa bohaté oslavy vánočních svátků a posléze do říše Klárčiných snů. Vstupte s námi do světa kouzel a nechte se unášet na saních zasněženou krajinou. Tancujte mezi sněhovými vločkami, dokud nepřijdete do Království cukrovinek, kde vás přivítá samotný pan král. Na naší pohádkové cestě se spolu s Louskáčkem můžete těšit téměř na stovku různých postav a postaviček. Baletní pohádka pro celou rodinu o kouzlu Štědrého večera…

Vždy 2 lístky na 25.11.2018 v 17:00, 2.12.2018 ve 14:00 a 17:00 a 8.12.2018 ve 14:00 a 17:00 představení Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka, která se bude malým divákům určitě líbit. Nic není nemožné! Zvlášť, jste-li dítko školou povinné a ztratíte se tatínkovi ve městě plném shonu. A ke všemu na Štědrý den! Fantazie běží na plné obrátky a za každým rohem číhá neuvěřitelné dobrodružství. Peklo s čerty, poslední pražský lampář, pán s kaprem, holčička, co jde pro pivo, dokonce i mluvící kobylka, protože o Štědrém dnu mohou zvířata mluvit. 

 

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

Soutěžíme od 22.10.2018 do 29.10.2018 včetně.

Ze správných odpovědí následně vybereme pomocí generátoru 9 výherců. Výherci získají 2 vstupenky na konkrétní den a představení. Výměna termínu či představení bohužel není možná. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Pokud jste tak ještě neučili, můžete ZDE

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

SOUTĚŽ UKONČENA....

.... A KDO SE MŮŽE TĚŠIT NA LÍSTKY?

Veronika Doležalová, Lucie Kopřivová, Kateřina Skřenková, Irena Hajná, Radka Novotná, Milan Jasoněk, Monika Šindelářová, Marcela Škrdlíková, Jitka Albrechtová