Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka - (pro děti od 5 let) | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka - (pro děti od 5 let)

> Termín

18.11.2018
25.11.2018
2.12.2018
8.12.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Nic není nemožné! Zvlášť, jste-li dítko školou povinné a ztratíte se tatínkovi ve městě plném shonu. A ke všemu na Štědrý den! Fantazie běží na plné obrátky a za každým rohem číhá neuvěřitelné dobrodružství. Peklo s čerty, poslední pražský lampář, pán s kaprem, holčička, co jde pro pivo, dokonce i mluvící kobylka, protože o Štědrém dnu mohou zvířata mluvit. Tedy kromě ryb, které by mohly zkazit vánoční pohodu. K té totiž patří nejen zázraky, ale i dárky. Co byste řekli maličkým lipicánkům a oživlým figurkám lidí, které náš malý hrdina během svého bloudění potkal? Přes všechny neobyčejné zážitky a překvapení, která prožije, se klukovi nakonec zasteskne přece jenom po domově a chce zpátky k rodičům. Poetická kouzla vánočních svátků ožijí v hravém a humorném příběhu Ludvíka Aškenazyho, oblíbeného českého spisovatele, reportéra a autora pro děti, od jehož smrti v roce 2016 uplyne třicet let. Jan Borna jej převedl do jevištní podoby pro dnes již legendární inscenaci Divadla v Dlouhé s řadou písniček ze 60. let, které nikdy nezestárnou. Stejně jako tenhle příběh. Stejně jako dítě v každém z nás. Inscenace vhodná od 5 let. Délka představení: 1 hodina 45 minut včetně přestávky

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Mahenovo divadlo, Malinovského nám. 1

> Komentáře