Soutěžte - Ukončeno - Soutěžte s Národním divadlem Brno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno - Soutěžte s Národním divadlem Brno

Přinášíme vám soutěž o vstupenky na několik podzimních představení Národního divadla Brno.

O lístky na jaká představení můžete soutěžit? NdB pro Vás připravilo:

2 lístky na 8.10.2018 v 19:00, představení Spící Krasavice, Šípková Růženka jako klasický baletní klenot. Nádherná hudba Čajkovského, geniální choreografická kompozice spolu s pohádkovou výpravou a výkony sboru i sólistů, slibují nevšední a kouzelný divácký zážitek. 

2 lístky na 14.10.2018 v 15:00, představení Brněnské pověsti. O Brně vážně i nevážně… a s čertem! Víte, proč se naše město nazývá Brno? Že obyvatele Líšně kdysi ohrožoval strašlivý drak? A že jeden šikovný truhlář před dávnými lety dokázal během jediného dne vyrobit kolo a dopravit je z jihomoravské Lednice až do Brna?

2 lístky na 14.10.2018 v 17:00, představení Čert a Káča. Kdo přijde do pekla? Co je nejdůležitějším místem na zámku? No přece kuchyně! A v té v Mokré Lhotě právě teď krásně voní koláče a někdo už narazil i bečku s pivem. Není divu, že se tu pomalu schází všechno zámecké služebnictvo i lidé z vesnice. Nakonec proč by nemohla být tancovačka přímo tady, stačí odsunout nějaké hrnce a místa je hned dost. Všichni se hrnou do tance, jen Káča sedí u kamen. Opera je uváděna v českém originále s českými a anglickými titulky. Rodinné představení. 

2 lístky na 18.11.2018 v 17:002 lístky na 25.11.2018 ve 14:00, představení Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka, která se bude malým divákům určitě líbit. Nic není nemožné! Zvlášť, jste-li dítko školou povinné a ztratíte se tatínkovi ve městě plném shonu. A ke všemu na Štědrý den! Fantazie běží na plné obrátky a za každým rohem číhá neuvěřitelné dobrodružství. Peklo s čerty, poslední pražský lampář, pán s kaprem, holčička, co jde pro pivo, dokonce i mluvící kobylka, protože o Štědrém dnu mohou zvířata mluvit. 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

Soutěžíme od 10.9.2018 do 17.9.2018 včetně.

Ze správných odpovědí následně vybereme pomocí generátoru 5 výherců. Výherci získají 2 vstupenky na konkrétní den a představení. Výměna termínu či představení bohužel není možná. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Pokud jste tak ještě neučili, můžete ZDE

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

SOUTĚŽ UKONČENA....

.... A KDO SE MŮŽE TĚŠIT NA LÍSTKY?

Diana Kmínková, Ivana Mackerlová, Milan Jedlička, Lucie Vybíralová, Pavel Pokorný