Soutěžte - Ukončeno-Soutěž o designové tričko a vstupenky na festival mini | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno-Soutěž o designové tričko a vstupenky na festival mini

Po úspěšném festivalu mini v dejvické Ville Pellé se připravuje jeho podzimní obdoba. V Kafkově domě nedaleko Staroměstského náměstí se na konci listopadu představí na sedmdesát značek, designérů, módních návrhářů, nakladatelství a firem, jejichž výrobky a sortiment zaujaly ředitelky festivalu originalitou, kvalitou a výjimečným pojetím a výběrem.

Pro portál Kamsdětmi.com je velkou ctí stát po boku takové přehlídky jako její mediální partner. Můžete se proto těšit na spoustu informací z příprav, zákulisí i ze samotného festivalu. Díky spolupráci s festivalem jsme pro vás také mohli připravit tuto exklusivní soutěž. Než se ale pustíte do soutěžení, přečtěte si ještě něco málo o tom, co nás na konci listopadu vlastně čeká.

Z dětské módy budou na mini zastoupeny např. oblíbené domácí značky TO TO E, Ice Ice Baby, Cuna vlnami, Nadoma a Naven a BeBirdie, které doplní nová značka Shark in the Park. A právě značka Shark in the Park, kterou založila maminka Bára Zajíčková, věnovala do naší soutěže jednu z cen. Nemůžou zde chybět stálice dětského designérského nebe jako Vitra, Fatra a Lavmi.  Zazáří tu mnoho novinek, například hrací Kufříky od Pikle z pytle, dětská kolekce nábytku a svítidel od Kartellu nebo kolekce hravých kabelek od značky Pepieta, založené herečkou Ester Geislerovou a návrhářkou Josefínou Bakošovou. A nespočet hraček a knížek. Asi nikoho nepřekvapí, že na festivalu mini potkáte i stavebnice námi velmi oblíbeného obchodu Kidtown. Nabídka na festivalu bude ale mnohem širší a bohatý bude i doprovodný program. O tom si můžete přečíst i zde.

A nyní již k samotné soutěži. Jaké ceny jsme pro vás připravili?

1. cena - tričko dle vlastního výběru a velikosti od Shark in the Park

2. cena - dvě vstupenky na Dětský prodejní festival mini

3. cena -  1 vstupenka na Dětský prodejní festival mini

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 8. 11. do 15. 11. 2016 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru výherce.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni. Odesláním soutěžního formuláře dáváte souhlas se zpracováním vyplněných údajů pro účely Kamsdětmi.com.

 


 

1. místo vyhrála Irena Dvořáková

2. místo výhrála Tereza Drexlerová

3 máísto vyhrála Iva Jestřábová

Všem moc gratulujeme!!!