Dětský prodejní festival mini | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský prodejní festival mini

> Fotogalerie

> Termín

25.11.2016 - 27.11.2016

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na úspěšnou premiéru dětského prodejního festivalu mini, jež se odehrála v dubnu, naváže jeho předvánoční edice. Konat se bude na konci listopadu v pražském Kafkově domě, pár kroků, od Staroměstského náměstí. Na třech patrech se představí sedmdesát značek, designérů, módních návrhářů, nakladatelství a firem, jejichž výrobky a sortiment zaujaly ředitelky festivalu originalitou, kvalitou a výjimečným pojetím a výběrem. Z doprovodného programu se můžete těšit na úžasné dílny D.E.S.I.G.N. a D.O.M.E.K., inspirované stejnomenýnmi knihami a vedené Aeroškolou, během nichž děti proniknou do práce designérů a architektů. Děti a jejich rodiče také určitě potěší, že na mini vystoupí známý umělec Petr Nikl a že se na festival vrátí divadlo Damúza, a to i se svým vyhlášeným představením pro nejmenší Batosnění. K němu se ještě přidá divadelní soubor Kaká, jenž zahraje například Vánoční příběh. Tvůrčí dílnu povedou autoři kreativní krabičky Ani-Muk a výtvarný workshop pak ilustrátorka Nikola Hoření ve spolupráci s nakladatelstvím Meander. Dále mohou návštěvníci proniknout do skládání origami s novou školkou Koi a vyzkoušet si tisk na trička s módní značkou Shark in the Park. Školka Duhovka připravila praktické tipy pro maminky, jak doma připravit v duchu Marie Montessori prostředí pro děti do šesti let. Nebude chybět ani cvičení jógy, buď ve spojení se zábavnou angličtinou od Little Bubbles nebo v konceptu “maminky cvičí s dětmi” s Lenkou Gajdoštíkovou (BabYoga). Děti můžou rovněž malovat na keramiku s Vypáleným koťátkem a vytvářet neuvěřitelné architektonické kreace z oblíbené stavebnice Kapla z obchodu Kidtown. K dispozici bude i tentokrát vyhlášené dětské kadeřnictví Funny Sassy partneři: Hl. m. Praha, Vitra Koncept, Konsepti, Studio Najbrt

> Otevírací doba

pátek 25.11. 10–20 hod.
sobota 26.11. 10–20 hod.
neděle 27.11. 10–18 hod.

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Kafkův dům, nám. Franze Kafky 3
E-mail: [email protected]

> Komentáře