Soutěžte - Vyhrajte vstupenky na Malého prince v rámci festivalu Malé oči | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte vstupenky na Malého prince v rámci festivalu Malé oči

Jak už jsme Vás informovali, blíží se třetí ročník dětského filmového festivalu Malé oči, který se koná 8.-14.února v Biu Oko v Praze 7. Portál Kamsdětmi.com má jako již tradiční mediální partner festivalu k dispozici vstupenky pro celou rodinu na film Malý princ, který se bude promítat v neděli 14. února od 12:00 v rámci tzv. Filmbrunche.

Malé oči

Třetí ročník festivalu chystá filmový program šitý na míru dětem všech věkových kategorií. Na víkend 13. a 14. února jsou přichystané kvalitní hrané a animované filmové novinky z posledních let i populární klasičtější kousky jako pásmo epizod seriálu Panika v městečku s živým dabingem nebo legendární film Rošťáci z produkce Stevena Spielberga. Hlavním bodem programu je Biofonie s Kašpárkem v rohlíku, pásmo němých grotesek s živým hudebním doprovodem známé baby-punkové kapely, která po projekci odehraje koncert.

V rámci doprovodného programu, který organizuje Junák - český skaut, si děti budou moci zkusit 8 aktivit zaměřených na dovednosti jako zručnost, rychlost, přesnost nebo statečnost. Program pro děti chystá také žižkovský filmový ateliér Aeroškola.

Více informací o festivalu najdete také v našem úvodníku zde

 

Jak již bylo uvedeno, soutěžíme o vstupenky pro celou rodinu na film Malý princ. O tom už jsme na našem webu i facebooku psali hodně, protože jde o krásný filmový počin, který baví děti i dospělé. Připomeňme si, že režisér Mark Osborne přichází s první celovečerní animovanou adaptací slavného díla o přátelství, lásce a skutečném štěstí. Ústřední postavou je malá holčička, kterou se její maminka snaží připravit na skutečný svět dospělých. Její plán naruší trochu excentrický, leč dobrosrdečný soused, letec, který holčičce představí neobyčejný svět, jenž mu před dávnou dobou představil Malý princ. Ve světě, kde vše je možné, začne pro malou holčičku kouzelná cesta uvnitř vlastní představivosti, na které znovuobjeví své dětství a zjistí, že skutečně můžeme vidět jen srdcem.
Více o filmu najdete i v naší redakční recenzi zde

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 2.2. do 9.2. 2016 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru jednoho výherce, každý získá rodinné vstupné, viz výše. 

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.


Na Malého prince se vydá Vanda Veselá s rodinou. Gratulujeme!