Příměstský tábor ve Skalka Family Park v Ostravě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Příměstský tábor ve Skalka Family Park v Ostravě

Vítejte v kouzelném světě Skalka Family Parku, kde se zábava a dobrodružství snoubí na každém kroku! Připravte se na nezapomenutelný zážitek v našem zábavním areálu, který nabízí více než 45 atrakcí pro celou rodinu.

Představte si, že se proplétáte lanovým centrem jako Tarzan, pozorujete exotická zvířata v zooparku nebo se ztrácíte v tajemném dřevěném bludišti. A co teprve adrenalinové jízdy na horské dráze, veselé okamžiky na kolotočích nebo souboje na autodromu? U nás to všechno zažijete!

 

PŘÍMĚSTSKÉ LETNÍ TÁBORY

Skalka Family Park přichází s letními příměstskými tábory pro děti od 6 do 15 let, které nabízejí spoustu vzrušujících témat! Co říkáte na chovatelský tábor, kde se můžete stát malými chovateli? Nebo pečící tábor, kde se naučíte vytvářet lahodné sladkosti? A co teprve inline tábor a mnoho dalších dobrodružství!

Ale to není všechno! Každou středu se děti vydávají na nezapomenutelný výlet a večer si užívají tradiční opékání buřtů u ohně. A jakmile se setmí, čeká je vzrušující stezka odvahy, která je prověří na každém kroku.

A jako by to nestačilo, děti se mohou těšit na zábavný program plný strategických her, tvořivých aktivit a samozřejmě návštěvy atrakcí ve Skalka Family Parku. Tak neváhejte a přidejte se k nám v tomto létě na nezapomenutelné dobrodružství!

 

                                            

11. 6. 2023



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře