Vánoce u Spejbla a Hurvínka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoce u Spejbla a Hurvínka

Spejbl a Hurvínek se už těší na Vánoce a chystají vánoční dárky i pro vás

 

Zapomeňte na předvánoční shon a přijďte se pobavit a zasmát spolu se svými dětmi. Od 10. prosince navodí Divadlo Spejbla a Hurvínka vánoční atmosféru hra Štědrý den u Spejblů. Bez těchto představení si už řada fanoušků neumí období blížících se Vánoc ani představit.

Nevíte, co nadělit svým blízkým pod vánoční stromeček? Potěšte je dárkovými vstupenkami do Divadla Spejbla a Hurvínka. Zakoupit je můžete buď osobně v pokladně divadla, anebo objednat telefonicky. Úsměv na tváři obdarovaného je zaručen.

Dárek, který přinese humor do vašeho domova po celý rok, to je nové 3CD „Spejbl a Hurvínek Miloše Kirschnera / To nejlepší“, jehož kmotrami se staly herečky Michaela Kuklová, Martina Preissová a Zdenka Žádníková-Volencová spolu s teniskou Lucií Šafářovou.

A pokud se toužíte ukrýt před vánočním shonem do přírody, vydejte se se svými dětmi či vnoučaty na nový sportovně zážitkový okruh Spejbla a Hurvínka po okolí Boleveckých rybníků u Plzně.  

 

Dárky od Spejbla a Hurvínka udělají vašim blízkým pod stromečkem největší radost

Lámete si hlavu, čím letos potěšíte své blízké? Připravte si pro ně originální dárek v podobě dárkových vstupenek do Divadla Spejbla a Hurvínka. Tyto vstupenky si můžete osobně zakoupit v pokladně divadla, nebo si je telefonicky objednat a obratem je dostat poštou. Cena jednoho dárkového poukazu je 250 Kč a můžete si jich objednat libovolný počet. Poukaz lze vyměnit za vstupenku na rodinné víkendové představení nebo na představení pro dospělé. Obdarovaný si tak sám vybere titul i termín, který mu bude nejlépe vyhovovat.

Pokud byste raději atmosféru her Divadla Spejbla a Hurvínka přenesli až domů, potom darujte nové 3CD „Spejbl a Hurvínek Miloše Kirschnera / To nejlepší“. Jedinečná kompilace na 3CD zahrnuje výběr těch nejoblíbenějších dialogů, ale i lahůdek z divadelního archívu a zároveň ji doplňuje dvacetistránkový biografický booklet plný mnohdy neznámých fotografií i autentických vzpomínek.

                             

Předvánoční programová nabídka divadla Spejbla a Hurvínka

Spolu s blížícím se závěrem roku se na pódium Divadla Spejbla a Hurvínka vracejí oblíbené vánoční tituly.

„Naše vánoční představení se pro řadu fanoušků stala oblíbenou předvánoční tradicí, kterou si každoročně nenechají ujít. Věřím, že i v této kritické době zahřeje jejich humor jak dětské, tak i dospělé diváky a zpříjemní jim čekání na příchod Ježíška,“ říká Denisa Kirschnerová, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka.

Udělejte si čas na rodinu a přátele a v rámci těšení se na nejhezčí svátky v roce se společně vydejte na jeden z vánočních speciálů Divadla Spejbla a Hurvínka. Pobavíte se a zapomenete na všechny okolní starosti i stres.
Až budete po představení opouštět divadlo, vstoupíte do města plného světel, projdete se po vánočním trhu, dáte si svařené víno – užijte si tu pohodovou atmosféru Vánoc!

Chcete se dozvědět, jak to dopadne, když roztržitý pan Spejbl zapomene na mikulášskou nadílku pro Hurvínka? Pak si od 10. prosince mohou dospělí a děti od čtyř let zpříjemnit čekání na vánoční nadílku díky představení Štědrý den u Spejblů, které navodí tu pravou sváteční atmosféru spojenou s kouzly andělů a vůní vánočky. A mezi vánočními svátky se děti od čtyř let mohou těšit na hudební hříčku Hurvínek a nezvaný host.

V období mezi Vánocemi a Silvestrem se můžete vydat do divadla i s těmi nejmladšími dětmi, tedy ve věku od jednoho do tří let. Speciálně pro ně je připraveno představení nazvané Žeryčku, Hop!

                             

Na kole i pěšky okolím rodiště Spejbla a Hurvínka

Spejbl a Hurvínek slavnostně otevřeli nový sportovně zážitkový okruh

Hledáte tip na rodinný výlet do přírody a ani zimní počasí vás neodradí? Nechte se inspirovat novinkou Spejbla a Hurvínka a vydejte se na jejich nový sportovně zážitkový okruh po okolí Boleveckých rybníků u Plzně. Dne
16. listopadu jej pro širokou veřejnost slavnostně otevřeli zástupci odboru sportu Magistrátu města Plzně, Plzeňské teplárenské, a. s., a Divadla Spejbla a Hurvínka. Na otevření nemohli nechybět ani hlavní inspirátoři celého projektu – Spejbl s Hurvínkem. Ti přijeli v doprovodu Martina Kláska.

Zábava, vzdělávání a pohyb na čerstvém vzduchu – to jsou hlavní mota tohoto okruhu zahrnujícího deset stanovišť doplněných obřími dřevěnými sochami ztělesňujícími obě loutky. Spejbl s Hurvínkem vás na každém zastavení pobaví krátkým veršovaným dialogem – napsal je Ondřej Lážnovský a namluvil Martin Klásek. Dialog si pustíte pomocí QR kódu ve svém mobilním telefonu. Děti i dospělí tu pak mohou plnit různé sportovní úkoly a dozvědí se mnoho zajímavostí, přírodních i historických. Okruh začíná na hrázi Šídloveckého rybníku a je celoročně volně přístupný. Dá se projít pěšky i s kočárkem, ale také projet na kole, odrážedle či koloběžce. Je proto ideálním cílem pro rodinný výlet.

A jak slavnostní otevření nové stezky komentovali Spejbl a Hurvínek? Opravdu roztomilé sochy, které podle návrhů Jany Bačové Kroftové vytvořila Ice Factory, jsou z naší rodné, mateřské lípy, ale i z dubu a jasanu. Pro realizátory bylo překvapivě nejtěžší sehnat tak velké klády. A my dodáváme, že velcí herci potřebují velké klády!“ komentovaly loutky otevření okruhu ústy Martina Kláska. Pan profesor Skupa, který by příští rok oslavil
130. narozeniny, má jistě radost! A my také! Chachááá!!!“
doplnil Hurvínek. Otevření okruhu je první
z plzeňských akcí chystaných k blížícím se 130. narozeninám zakladatele Divadla Spejbla a Hurvínka, prof. Josefa Skupy.

 

 

9. 12. 2021



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře