Přijďte se zchladit do dětského světa Maxíkov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Přijďte se zchladit do dětského světa Maxíkov

Centrum Černý Most máme s mou rodinou rádi. Nejen, že zde můžete najít spoustu zajímavých obchodů a značek na jednom místě, ale rodičům s dětmi nabízí skvělé zázemí. A to my umíme ocenit.

Zázemí zde najdou maminky těch nejmenších a to už třeba v podobě přebalovacích nebo kojících místností s mikrovlnnou troubou, relaxačními křesly, ale i dětskou toaletou. Místem pro rozptýlení těch nejmenších jistě bude hrací zóna u kavárny Starbucks.

                                         

Pro zabavení dětí starších 3 let můžete využít vnitřní hřiště zvané Dětský svět Maxíkov. Zvlášť v těchto vedrech je příjemné schovat se s dětmi někam před sluncem a kde si mohou trochu „zablbnout“. Dětský svět najdete v klidné části mimo nákupní zónu a vstup do něj je zcela zdarma. K dispozici je v otevírací době centra, tedy každý den od 9 do 21 hodin. Dostanete se do něj buď přes parkoviště na střeše budovy nebo přímo z prostor centra.

                                          

Celý prostor je určený pro děti do 11 let a je inspirovaný přírodou. Na celé hrací ploše se zouvá a povrch je tam příjemně měkký gumový. Na 450 m2 najdete 3 hlavní zóny. Tu pro ty nejmenší poznáte podle Jezírka, kde instalovaná interaktivní světla mají pomoci zlepšovat motorické schopnosti dětí. Světla se rozsvítí vždy, když se jich děti dotknou.

 

 

Starší děti jistě zláká Les, který byl inspirován stezkou korunami stromů. Můžou v něm lézt, plazit se nebo přeskakovat netradiční překážky.

 

 

 

 

A ti nejstarší si nenechají ujít Hnízdo, kam se mohou vyšplhat a užít si parádní výhled po celém prostoru. Nemusíte se ale bát, protože na hřišti je plno bezpečnostních prvků.

                                         

                          

 

 

V přední části pak nechybí ještě prostor zvaný Ostrovy, který je určený pro odpočinek celé rodiny a také pro konání různých akcí pro děti. Každou středu zde na malé neposedy čeká odpoledne plné tanců, divadélek a písniček nebo dílniček.

 

 

Samozřejmostí je i bar, kde se můžete s dětmi občerstvit a třeba si dát i zmrzlinu.

Na 3 místech po nákupním centru můžete také najít sochu tygříka Maxíka, který je hlavním maskotem Maxíkova a děti se s ním mohou vyfotit.

 

 

U východního vstupu se bude dětem všeho věku líbit akvárium i terárium s exotickými živočichy.

A když už takhle strávíte v centru dvě, tři hodiny, můžete rovnou zajít do food courtu, kde si z pestré nabídky jídel jistě vybere každý. Navíc tam najdete zónu pro rodiny s dětmi, kde je dětem uzpůsobené sezení a pro potřeby maminek nechybí ani mikrovlnná trouba.

Prostě pro nás je v létě Centrum Černý Most a jeho dětský svět Maxíkov příjemným zpestřením jak zabavit děti.

Pro Kam s dětmi
Maminka Petra

 

20. 8. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře