6 tipů kam zajít do letního kina v Praze | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

6 tipů kam zajít do letního kina v Praze

Letní Praha už láká své obyvatele a návštěvníky spoustou možností, kam zajít na filmy pod širým nebem. Vydat se můžete do karlínských kasáren, na břeh Vltavy nebo třeba do továrny.

 

Kinobus 2020

Na oblíbené pojízdné kino se můžete těšit v letních nech od 29. června do 10. září. Během nich se návštěvníci, vždy od pondělí do čtvrtka, dočkají bohaté porce komedií, chybět však nebudou ani vážnější témata. Celkem 12 tradičních, ale i zcela nových promítacích míst zažije více než 40 promítacích večerů. Letos se slaví Kinobus už 13 let.

 

Letní kino Kamínka na Zbraslavi

Letní kino Kamínka na Zbraslavi promítá vždy přes letní prázdniny. Pravidelná čtvrteční promítání začínají ve 21:30, tedy těsně po setmění. Můžete se těšit na filmové lahůdky pro všechny věkové kategorie.

 

Letní kino v Karlínských kasárnách

Rozsáhlé prostory nádvoří slouží od června do září jako místo konání letního kina. Na sezónu 2020  je pro návštěvníky připravena domácí klasika jako jsou Kouř nebo Pozor, vizita!, zahraniční kultovky Vykoupení z věznice Shawshank a Smrtonosná past i nedávné novinky Tenkrát v Hollywoodu či Vlastníci. 

 

Letní kino ve Žlutých lázních

Velké letní kino ve Žlutých lázních nabízí atmosféru přírodního areálu na břehu Vltavy, ve které si divák vychutná všechny druhy filmů. Chybět nebudou akční, sci-fi, ani romantické a rodinné filmy. Odstartovalo již 9. června. Nepropásněte filmové delikatesy na velkém plátně, které vám každé úterý a sobotu naservírují i s oblohou.

 

Letní kino před klubem Cross v Holešovicích

Každou středu čeká filmové fanoušky promítačka před holešovickým Crossem. Promítat se bude zdarma a v případě špatného počasí se projekce přesouvá do kavárny klubu Cross. Navíc se drží tradice a vstup bude po celé léto zdarma...

 

Letní kino MeetFactory 2020

I když je situace na kulturní scéně poměrně nejistá, smíchovská továrna optimisticky vyhlíží letní dny a společně s Českým rozhlasem Vltava plánuje Letní kino Zeď. První projekce mezi kolejemi a dálnicí proběhla již ve středu 10. 6.

 

Tak hezké pokoukání!

17. 6. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře