Letní kino v Karlínských kasárnách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letní kino v Karlínských kasárnách

> Termín

1.6.2020-31.8.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Rozsáhlé prostory nádvoří slouží od června do září jako místo konání letního kina. Na sezónu 2020 jsme si pro vás připravili domácí klasiky jako jsou Kouř nebo Pozor, vizita!, zahraniční kultovky Vykoupení z věznice Shawshank a Smrtonosná past i nedávné novinky Tenkrát v Hollywoodu či Vlastníci. Celý program letního kina najdete na našem webu v sekci Program. Vstupenky Vstupenky lze zakoupit v předprodeji přes goout.net/kulturni-centra/kasarna-karlin/fbwb/ Prodej vstupenek na místě začíná jednu hodinu před začátkem projekce. Omezený počet vstupenek je k dostání na místě i v případě, že vstupenky z předprodeje jsou již vyprodané. Vstupenky na letní kino zakoupené v předprodeji zajišťují místo k sezení, které propadá 15 minut před začátkem promítání, proto doporučujeme přijít včas. Neuplatněná vstupenka zakoupená přes GoOut propadá pět minut před zahájením projekce. V případě nepříznivého počasí se promítání přesouvá do vnitřních prostor. KINO Kromě oblíbeného letního kina disponujeme v areálu také filmovým sálem (bývalou zkušebnou armádního orchestru) s kapacitou 100 osob, který nám umožňuje promítat i navzdory chladnému počasí během podzimu a zimy. Z dramaturgického hlediska program sestává z pečlivě vybraných, spíše artových snímků (Tři billboardy kousek za Ebbingem, McQueen...), klasických kultovek (Čarodějky z Eastwicku, Mars útočí...), zahraničních filmů (Falsifikátor, Poslední rodina...) i domácí produkce (Nic jako dřív, Všechno bude...). Filmy si můžete užívat z lehátek a fatboyů, navíc i s drinkem v ruce a psem u nohy – s vychovanými domácími mazlíčky nemáme během promítání žádný problém. Speciální důraz klademe i na dětského diváka a v programu se tak často objevují filmová odpoledne i s dílnami pro děti (Bob a Bobek, Až po uši v mechu, Zachraňte Willyho...). POZOR Kino je bez reklam, doporučujeme proto přijít včas. Z důvodu nerušeného filmového zážitku všech návštěvníků nelze po začátku projekce vstupovat do sálu. Pokud si rádi vychutnáváte filmy s drinkem, přijďte s předstihem a stavte se před tím v kavárně Bazén.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Areál Kasáren Karlín Prvního Pluku 2
E-mail: [email protected]

> Komentáře