Parádní procházka s hřištěm, přírodou a zábavou? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Parádní procházka s hřištěm, přírodou a zábavou?

To je Vestec u Prahy!

 

Pokud máte za těch pár týdnů v Praze všechno prochozené, určitě neváhejte a vyražte kousíček za hranice města do obce Vestec. Čeká tu na Vás okouzlující prostředí – rybník plný ryb, které se dají krmit, a který je obklopený zábavou pro malé i větší dobrodruhy.

                            

Jako první doporučuji zkusit místní cyklostezku, která měří 3 km, je velice dobře značená a má parádní povrch i pro brusle (včetně naprostých začátečníků), skvěle se tu dá jezdit na kole (od malých dětí po větší). Pokud nefandíte ani kolu, ani bruslím, nevadí, nebudete překážet ani při procházce s kočárkem, místa je tu dost.

                             

Pro úplně nejmenší špunty je tu okruh kolem rybníka, který měří 1 km a je zpestřen mnoha prvky, včetně mostu přes rybník, obří sedačky, velkého sluníčka nebo dřevěnných leknínů rozprostřených po hladině rybníka.

             

Jako bonus je tu pěkné hřiště s trampolínami, menší opičí dráhou, zvonkohrou, skluzavkou a velkou travnatou plochou na fotbal. A pro „dospěláky“ je připravená venkovní posilovna – a to hned 2x. Většina prvků je schovaná v lese pod stromy, což je naprosto skvělé při slunném počasí.

                             

Jako zpestření je u okruhu Planetární stezka Vestec, ze které lze vyčíst velikost slunce či pořadí planet ve sluneční soustavě.

                                              

Jako bonus u rybníka najdete WC budku, občerstvení „na kolečkách“ a nedaleko se nachází hospoda Na hřišti i s venkovním dětským koutkem. Parkovat se dá zdarma a to na parkovištích v ulici „U hřiště“ nebo „K rybníku“. Autobusy lze také využít a to z Budějovické a z Opatova.

Já doporučuji všema deseti a nezapomeňte si piknikovou deku, je tu opravdu krásně a poležet si pod stromy je ráj pro duši.

Pro Kam s dětmi
maminka Milada

12. 5. 2020



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře