Kam s dětmi slavit jejich svátek? Vybírejte z našich tipů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi slavit jejich svátek? Vybírejte z našich tipů

Na tento víkend jsou plány jasné! Děti budou slavit svůj svátek. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce z celé republiky. Spoustu dalších tipů, a že jich je opravdu hodně, najdete na www.kamsdetmi.com.

 

Kašpárkohraní v oboře Hvězda

Rodinný festival Kašpárkohraní má v Praze dlouholetou tradici. Tentokrát se uskuteční v oboře Hvězda na Vypichu. Kašpárkohraní roztančí na Hudební scéně Tomáš Klus, bejbypanková partička Kašpárek v rohlíku nebo Ivan Mládek a Banjo Band. Můžete se také těšit na Divadelní scénu s unikátním loutkové hřiště pro děti a rodiče nazvané Loutkoviště. Jako vůbec první dětský festival letos uvede i Gastro scénu. Na programu je toho mnohem víc.

Sousedské slavnosti u Másesova mostu

Pražský Mánesův most a jeho okolí ožijí hudbou, divadlem, literaturou, ale i sportem či akcemi pro děti. Bude připravená série divadelních představení od studia Damúza nebo Divadla jednoho Edy. Děti se rozhodně nudit nebudou ani díky řadě kreativních dílniček a zjistí tak třeba, jak funguje sklářská pec, náhlednou do ekologické dílny nebo se zábavnou formou mohou popasovat s němčinou.

Den dětí pod Petřínem

Přijďte si užít odpoledne v krásných zahradách Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského s výhledem na Petřín a Pražský hrad. Připravili jsme pro Vás bohatý program s pohádkovým šermířským představením, oblíbenou bublinovou show a školou pro děti a soutěžními sportovními aktivitami.

Den s Policií na Letné

Těšit se můžete na vystavenou techniku a ukázky činnosti jednotlivých zúčastněných složek a to Policie, hasičů, záchranářů, Městské Policie. Od letošního ročníku si pražská policie díky umístění na Letné slibuje lepší dostupnost pro širokou veřejnost.

Dětský den na nádraží Braník

Jeden zajímavý se uskuteční na nádraží Braník. Čekají na vás jízdy parními a motorovými vlaky, ale také se podíváte na vlečku depa metra Kačerov. To vše bude doplněno výstavou železničních vozidel, doprovodnými akcemi pro děti a jízdami historických tramvají a autobusů po Praze.

Královský průvod na Karlštějn

Karel IV. se svou chotí královnou Alžbětou Pomořanskou, s rytíři, jezdci a dalšími příslušníky královského dvora, vyjede v sobotu z Radotína. Velkolepý průvod bude pokračovat přes Černošice, Mokropsy do Dobřichovic a na Karlštejn. Na spoustě míst bude připravený program pro celou rodinu, jako třeba dětský den v Černošicích nebo Středověký den u zámku v Dobřichovicích. Průvod vychází v sobotu z Radotína a v neděli dojde na Karštejn.

Den dětí v parku Mirakulum

Program se ponese v rozdováděném duchu nového hrdiny televizní stanice Minimax – Krále Jelimána, který společně s moderátorem a maskoty Mini a Maxem roztančí celý amfiteátr Mirákula. Naučí je svůj tanec – Já tak rád trsám a přidá i zábavné scénky a soutěže o hodnotné ceny.

Dětský den v železničním muzeu Lužná

Vydejte  na oslavy Dne dětí a zažijte zábavný den v ČD Muzeu Lužná u Rakovníka s bohatým programem pro děti i dospělé!

Dětský den na Novém hradě

Tradiční akce k oslavě dne dětí se uskuteční na zámku Nový Hrad nedaleko města Louny, Žatce, Slaného a Rakovníka, který stojí na okraji Českého středohoří. Těšte se na známé tváře, divadla, diskokarneval i soutěže. Děti v maskách vítány.

Narozeniny Maxipsa Fíka v Kadani

V Kadani se budou slavit Maxipsa Fíka.Fík se totiž narodil v nedalekém Ahníkově a protože tato vesnice už bohužel zmizela, oslaví narozeniny v nejbližším městě - Kadani. Oslava narozenin Maxipsa Fíka bude vlastně velikým dětským festivalem na nábřeží. Co by to ale bylo za narozeniny bez oslavence.I sám Maxipes samozřejmě přijde. A bude rozdávat podpisy, a také ceny vítězům her a soutěží.

Zahájení sezony na Zubačce

Letošní sezona se v sobotu zahajuje na Zubačce v Tanvaldu. Na jediné ozubnicové železnici u nás je v provozu 12 kilometrů trati z Tanvaldu do Harrachova. Projíďka je zážitkem pro malé i velké. Při zahájení sezony budou v provozu zvláštní vlaky. Připravený bude i program pro děti i dospělé v Kořenově.

Sklářský dětský den

V Lindavě můžete nasát ryzí sklářskou atmosféru a prožít ojedinělý zážitek s vyfouknutím svého vlastního skla, namalováním skla a navlékáním skleněných korálků. Exkurze po Sklárně budou volně přístupné, kde pouze dopoledne uvidíte naše nejlepší mistry skláře.

Aviatická pouť v Pardubicích

O víkendu se na pardubickém letišti uskuteční již osmadvacátý ročník Aviatické pouti. Opět se představí řada historických letounů poháněných hvězdicovými motory. Bohatý program se neodehrává jen ve vzduchu, ale i na zemi. A připravený bude i Velký dětský den.

Den dětí na Dolní Moravě

Oslavte dětský den na Dolní Moravě! Protože kdo si hraje, nezlobí. Nachystány budou nejen pohádkové úkoly, ale také bohatý odpolední program plný kouzlení, hudby a tance. Dopřejte celé rodině nezapomenutelný den zábavy. Těší se na vás známá pohádková dvojice Mach s Šebestovou, kteří vás programem provedou.

Dětský víkend v Zoo Olomouc

Celodenní program pro děti i dospělé plný her, zábavy, soutěží a pohádkových bytostí, které mají co do činění se zvířaty. Schválně odhadnete, které by to mohli být a jaké úkoly pro vás nachystají? Že by třeba Karkulka hledala pro vlka nějakou náhradu za svou maličkost.....

Dětský den a bystřická kuličkiáda

Zveme je i jejich rodiče do Zámeckého parku na hry a soutěže o odměny, které budou mít soutěžící děti spolu s kornoutem zmrzliny zdarma. Čeká je malování na obličej, motokáry, koníci i něco dobrého k jídlu a pití. Současně s Dětským dnem bude probíhat Bystřická kuličkiáda - oblíbená jarní hra s hliněnkami nebo skleněnkami pro všechny. Vyzkoušejte si svou šikovnost i štěstí. Zaručeně se pobavíte a můžete i vyhrát.

Dětský den v areálu Dolu Michal

Můžete se těšit na ukázku práce Městské policie, prezentaci hasičské přípravky, sokolnické a hasičské ukázky ... Pro děti bude připraveno několik stanovišť, několik soutěží. Po splnění všech soutěží bude na každého "špunta" čekat malá odměna.

Rodinný víkend v rámci festvalu Re:publika  

Ve všech pavilonech Brněnského výstaviště to bude připraveno neskutečně moc. Připravují se vystoupení řady exkluzivních hostů, projekci youtube filmů, vernisáž koláží a komiksů, technické experimentárium, dětský hasičský sport, dobovou policejní, hasičskou a vojenskou techniku, divadlo vědy. A mnoho dalších atrakcí... Rodinný víkend za Výstavišti začíná už v pátek v 9 hodin.

Dětský den u koní

Nenechte si ujít dětský den v areálu JK Arpitha, součástí programu budou hry, soutěže (např lukostřelba, skok v pytli, prolézání pavučinou), tombola, focení s koníky, ukázka výuky, ukázka práce zkušených jezdců s koněm (s výkladem), večerní táborák a mnoho dalšího.

Podzámecký pohádkový les v Kroměříži

Pro děti je připraven bohatý program : hrané pohádky, workshopy, skákací hrad, malování na obličej, výroba čelenek a dalších doplňků, fotokoutek a samozřejmě stanoviště s pohádkovými postavami v podzámecké zahradě.

30. 5. 2018



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře