Den dětí v parku Mirakulum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den dětí v parku Mirakulum

> Termín

2.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Mirakulovský den dětí 12:00 TV MINIMAX 13:00 Vesele se Spejblem a Hurvínkem 14:00 Sokolník 15:00 Kouzelník Roberto 16:00 Sokolník 17:00 To nej s Michalem TV MINIMAX Program se ponese v rozdováděném duchu nového hrdiny televizní stanice Minimax – Krále Jelimána, který společně s moderátorem a maskoty Mini a Maxem roztančí celý amfiteátr Mirákula. Naučí je svůj tanec – Já tak rád trsám a přidá i zábavné scénky a soutěže o hodnotné ceny. Vesele se Spejblem a Hurvínkem čtyřicetiminutová loutková show,ve které předvedou své ojedinělé marionetářské umění. Hlavními účinkujícími jsou pochopitelně Spejbl s Hurvínkem. Pořad je určen pro celou rodinu a tak doufáme, že se pobaví nejen děti, ale i jejich dospělácký doprovod. Sokolník – Ukázka dravců, která je doplněna odborným výkladem zkušeného sokolníka Milana Straky. Program je obohacen o přelety dravců nad diváky a možnost přímého kontaktu s dravci. Kouzelník Roberto – zábavný program pro děti i dospělé. Kouzelník a klaun Roberto rozesměje a pobaví publikum od nejmenších po dospěláky. To nej s Michalem-40 min.program Michala Nesvadby plný balonků a legrace Workshopy: Minimax zóna: Hlavním lákadlem zóny bude hned několik volitelných lákadel: Nafukování balonků (héliem) Výtvarný koutek: Malovací potřeby a omalovánky s pořady. Soutěžní stanoviště Minimaxu, která budou viditelně označena cedulí na stojanu, obsluha bude oblečena v tričku s logem televizní stanice. Dobrodružství kocoura v Botách – Házení kroužků na kord kocoura v botách Sláva Králi Jelimánovy – Opičí dráha – cca 5-8m dle prostoru Barbie Dreamtopia – Poznávací hra postav ze seriálu Já a 7 trpaslíků – Obří puzzle 150 x 150 cm Hrací a odpočinková zóna Minimaxu: Bazének s kuličkami, skluzavka, vláčky, minigolf a další hrací prvky dle prostoru. Lehátka s logem Minimaxu a malé stolečky pro odpočívající rodiče. Foto koutek Minimaxu: Foto koutek s okamžitým tiskem fotografií s logem Minimaxu a Mirákula. Maskot – král Jelimán se fotí společně s dětmi, obsluha následně vyvolává fotografie a zájemci si poté odnášejí domů fotografii i s logem televizního kanálu. Škola písničkou s Kristýnou Petrkovou a Kájou Maříkem …………………….a spousta dalšího

> Otevírací doba

od 12:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Milovice
Ulice: Topolová

> Komentáře