Kam s dětmi o svatomartinském víkendu? Nechte se inspirovat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi o svatomartinském víkendu? Nechte se inspirovat

Je před námi svatomartinský víkend. Akcí je opět hromada, takže vybírejte z našich tradičních víkendových tipů.

 

Průvod svatého Martina na Vyšehradě

Tradiční akci pořádají Skauti už několik let a i letos se můžete těšit na bohatý doprovodný program. Pro děti bude přichystaná fotohra v okolí rotundy sv. Martina, následovat bude divadélko a pak už tradiční lampionový průvod. A možná přijdete i Martin na bílém koni! A nezapomeňte lampiony s sebou.

Do Dinoparku za 10,-

Všechny děti mají celý listopad vstupné do Dinoparku na střeše Galerie Harfa za 10,-. K jedné plnohodnotné dospělé vstupence je možné koupit jednu dětskou vstupenku. Samotné dítě nemůže být do areálu vpuštěno.

Pohádkový víkend na Chvalském zámku

Rošťácký a veselý skřítek Matýsek a nezbedná a veselá větrná víla Meluzínka na vás budou o víkendu čekat na Chvalském zámku. Provedou vás zámkem, užije si interaktivní výstavu Šťastný Krtek aneb Krtek slaví 60. narozeniny, budete se bavit a soutěžit. Po skončení prohlídky můžete zůstat, jak dlouho chcete, hrát si na výstavě a dívat se na kreslené filmy s Krtkem v zámecké kočárovně.

Lampionový průvod na zámku Štiřín

Pro děti bude přichystaný lampionový průvod v půvabné kulise zámeckého parku, mlhy nad rybníky a s osvětleným zámkem za zády, při kterém potkají řadu pohádkových bytostí. Každý se stane jedním ze světýlek na zhruba kilometrové trati a bude zdolávat úkoly pohádkových bytostí.

Svatomartinské slavnosti na zámku Loučeň

Letos již podesáté za soumraku přijede svatý Martin na koni, aby pozdravil lid a požehnal svatomartinskému vínu. A jak rychle se objeví, tak rychle se také ztratí. Stovky dětí se vydají v jeho stopách, aby jim zažehl svatomartinské světýlko.

Svatý Martin v Jihlavě

Svatý Martin přijede třeba i do Jihlavy. Na připraveném jarmarku toho ochutnáte určitě hodně, ale rozhodně byste si neměli nechat ujít možnost zakousnout se do místní speciality - Martinských rohlíčků s mákem ve tvaru podkovy. Připravený bude také Svatomartinský průvod zakončený ohňostrojem a spoustu hudby na podiu.

Příjezd svatého Martina na Statek Bernard

Tradiční akce zaměřená nejen na děti se odehraje na Statku Bernard v Královském Poříčí. Hlavní lampionkový průvod vyrazí odmístního zámečku na statek, kde budou nachystány hry a soutěže pro děti a občerstvení pro rodiče a prarodiče.

Martin na bílém koni v Hradci Králové

Na uvítání zimní sezóny do Hradce Králové zamíří Martin na bílém koni. Přijede na Velké náměstí pod Bílou věž a odstartuje bohatý program pro všechny věkové generace.

Svatomartinské posvícení na zámku Zbiroh

Na zámku Zbiroh budou probíhat tradiční Svatomartinské posvícení, během něhož můžete ochutnat nejlepší česká a moravská vína. Je připravený bohatý doprovodný program, jarmark i ochutnávka svatomartinských vín.

Kreativ Ostrava 2017

Tvořím, tvoříš, tvoříme- tak bude vypadat letošní ročník výstavy. V oblíbených workshopech si vyzkoušíte nejrůznější výtvarné techniky, načerpáte zde plno inspirativních nápadů k vlastnímu tvoření. Nebude chybět ani tvoření pro děti.

Parním vlakem na Svatomartinské hody do Bohušova

V sobotu na nádraží Třemešná dorazí svatý Martin na bílém koni se Svatomartinským vínem a vypraví parní vlak s lokomotivou na tradiční cestu směr Bohušov, kde vás čekají Svatomartinské hody s bohatým doprovodným programem. 

Zahájení bruslení v Olomouci

Máte již nabroušené brusle? Pokud ne, je nejvyšší čas. V sobotu se totiž zahájí sezóna bruslení na kluzišti na Dolním náměstí. 

Tajemný lampiónový průvod s překvapením

V Břeclavi se o víkendu lampiónový průvod a těšit se můžete i na překvapení. Na programu nebude chybět tvořivá dílnička pro děti, soutěž o nejhezčí doma vyrobený lampión, opékání špekáčků, noční vyhlídka z Apollonova chrámu a další...

Svatomartinské slavnosti v Mikulově

Náměstí v Mikulově zaplní řemeslný jarmark a dobově pojatý umělecký program připomíná časy potulných kejklířů a komediantů. V program se objeví i několik pohádek a historických představení. Přijede také Martin na bílém koni, mimořádně budou zpřístupněny mikulovské památky a samozřejmě budou moct návštěvnici ochutnat Svatomartinské víno.

Spoustu dalšich tipů najdete na www.kamsdetmi.com

8. 11. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře