Parním vlakem na Svatomartinské hody do Bohušova | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Parním vlakem na Svatomartinské hody do Bohušova

> Termín

11.11.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Parní vlak s lokomotivami „Rešica“ a „Faur“ vyrazí z nádraží Třemešná ve Slezsku v 10:45. Ale ještě, než se parní vlak vydá na trať, na nádraží dorazí svatý Martin na bílém koni se Svatomartinským vínem. Slavnostně otevře první láhev Svatomartinského vína a vypraví parní vlak na svou tradiční cestu směr Bohušov. Během cesty budou moci cestující ochutnat Svatomartinské víno, které bude také k dostání na Svatomartinských hodech. Do Bohušova, cíle mnoha turistů, parní vlak dorazí v 11:51 a na všechny zde čeká bohatý program v místním rekreačním areálu a Penzionu Pod Duby. Kromě tradičních husích stehen se zelím budete moci okusit zvěřinový guláš, bramborové placky nebo slavnostní Bohušovské koláčky. K zapití pak doporučujeme dobré pivo, svařené víno, čaj s rumem či jiné alkoholické nápoje. Při konzumaci pak můžete zhlédnout bohatý doprovodný program. Od 13 hodin vystoupí imitátor a lidový vypravěč Libor Pantůček se svými humornými scénkami, kterého ve 14 hodin vystřídají členové spolku ZAIFERUS se svými dravci. Můžete se těšit na 12 – 15 druhů dravců, mezi nimiž nebude chybět orel mořský, raroh, sova či sýček. Nebude chybět ani možnost focení s dravci. O zábavu po 15 hodině se pak postará cimbálová muzika KUBALOVCI. Po celý den pak bude možnost jízdy na koních, zhlédnutí a prodej Osoblažské krajky nebo pro děti výroba Martinských husiček. Návštěvníci mohou následně využít zpátečního spojení parním vlakem, který z Bohušova vyjíždí v 15:20 a do Třemešné dorazí v 16:39. V Bohušově bude ovšem program pokračovat až do 18 hodiny s DJ Viktorem Cigánkem.

> Otevírací doba

10:45-17:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Třemešná- Bohušov
Ulice: nadraží

> Komentáře