Jsou tady podzimní prázdniny a Halloween. Už víte, kam s dětmi vyrazíte? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jsou tady podzimní prázdniny a Halloween. Už víte, kam s dětmi vyrazíte?

Poslední říjnový víkend je před námi. Zároveň mají děti podzimní prázdniny, slaví se Halloween a ještě k tomu se mění čas. Čeká nás toho opravdu hodně a hodně je i akcí, kam s dětmi můžete vyrazit. Proto vám opět přinášíme naše tipy. Necháte se inspirovat?

Vstup zdarma do Národního muzea

Státní svátek je dnem, který můžete využít k návštěvě do Národního muzea, a vůbec nebudete platit vstupné. Akce platí i pro mimopražské budovy muzea.

Podzimní prázdniny v Zahradách pod Pražským hradem

Celý víkend si můžete projít Zahrady pod Pražským hradem. Budou se tady totiž slavit podzimní prázdniny. Jedná se o jednu z mimořádných akcí na podzim tohoto roku, s možností ochutnávky různých pamlsků a jídel z grilu. Pro děti je připraven doprovodný program. A hlavně se vám naskytne pohled na pražské střechy a panorama Prahy v romantickém podzimním koloritu.

Podzimní prázdniny v Planetáriu

Na podzimní prázdniny připravilo Planetárium Praha pro děti i dospělé velmi pestrý program. Pořady pod umělou hvězdnou oblohou vás zavedou do vesmíru za každého počasí.

Slavnosti dýní a dušiček na Náplavce

Přijďte se potěšit na farmářské tržiště krásnou a znovuobjevenou plodinou, která podzim rozsvítí barvami od žluté po červenou, a nepřestane překvapovat všemi možnými tvary a velikostmi. Připraveny budou i dětské dílny, ale i lukostřelba a hračky. Večer si pak užijete krátký lampionový průvod a rozsvícené dýně.

Yelloween ve Žlutých lázních

Setkání všech strašidel – to bude stylový Yelloween ve Žlutých lázních. Připravena bude třeba strašidelná stezka odvahy, strašidelné tržiště, bubáková diskotéka, ale i tradiční opékání špekáčků a dlabání dýní.

Podzimní prázdniny na zámku Loučeň

V termínu podzimních prázdnin proběhne na Zámku Loučeň České pohádkové léto s Večerníčkem, jako hlavním průvodcem, Rumcajsem a Mankou, loupežníky, vílami, čarodějnicí, vodníkem a mořskou pannou.

Havířské šprýmování v Hornickém muzeum Příbram

Hornické muzeum chystá zábavný program s názvem Havířské šprýmování, den plný soutěží a her pro "malé i velké havíře". Projedete se třeba důlním vláčkem, budete hledat poklad posledu nebo na vás čeká pošťuchování s permoníkem.

Perníčkový víkend ve Včelím muzeu

Poslední říjnový víkend přijeďte do Včelího světa v Hulicích. Proběhne tady totiž tradiční Perníčkový víkend s šálkem čaje s medem. Každý návštěvník si může nazdobit medové perníčky a při zdobení si vychutnávat čaj s medem od včel ze Včelího světa.

Halloween a lampionový průvod na zámku Bechtold

Pohádková akce pro děti, které se nebojí čarodějnic, čertů, upírů, strašidel a duchů. Děti, převlékněte se za oblíbené strašidélko a zúčastněte se módní přehlídky a diskotéky strašidel. Přichystaný bude i lampionový průvod, dlabání dýní nebo strašidelné dobroty.

Podzimní prázdniny v Pohádkové kovárně

U Tálínského rybníka si dali uprostřed malebné vesničky Selibov, ve starobylé kovárně, dostaveníčko čerti, hastrmani, víly a další pohádková havěť. A během podzimních prázdnin se na ně můžete přijet podívat a něco si i vytvořit v dílně.

Týden duchů v Zoo Dvůr Králové nad Labem

Týden duchů nabídne strašidelnou atmosféru díky stovkám vydlabaných dýní rozzářených svíčkami. Návštěvníci si je mohou sami vytvořit přímo v zoo dle své fantazie. Chybět nebudou ani dýňové nadílky pro zvířata nebo noční pozorování netopýrů. V provozu bude i lanový park Katika Miti.

Podzimní prázdniny s draky na Starých Hradech

Pojďte do pohádky zachránit princeznu Laskonku! Přijeďte si užít s dětmi podzimní prázdniny. Neváhejte a vstupte do starohradského Dračího království a poznejte přes padesát druhů draků a dráčků!

Strašidelná Zoo Liberec s večerní prohlídkou

Poznejte o podzimních prázdninách, jak to vypadá v liberecké zoologické zahradě po setmění. Nasajte její tajemnou atmosféru, kterou kromě tajemných zvuků dotvoří halloweenská výzdoba, strašidla a strašidýlka. Kdo donese vlastnoručně vydlabanou dýni, dostane 1 dětskou vstupenku zdarma!

Hubertova jízda v Kladrubech nad Labem

Národní hřebčín Kladruby nad Labem vás zve na tradiční podzimní Hubertovu jízdu. V poledne proběhne na nádvoří hřebčína slavnostní nástup sedlových koní a defilé kočárů, následovat pak bude další „koňský“ program.

Zamykání hradu Velhrartice

Tento víkend se bude na spoustě hradů a zámků slavnostně ukončovat sezóna. Na hradě Velhartice bude připraven třeba běh o Hradní klíč, pro panoše, pážata, dvorní dámy i rytíře. Těšit se můžete i na divadlo pro děti. Sami si můžete projít hrad, a možná potkáte i historické i pohádkové postavy. A nakonec se můžete těšit na velký ohňostroj a lampionový průvod okolím hradu.

Oživlá strašidla na zámku Jezeří

Bojíte se rádi? Věříte na duchy, strašidla a záhrobní bytosti? Zámek Jezeří je to pravé místo, kde se s nimi můžete opravdu potkat.

Strašidelný Zoo v Chomutově

Na podvečerní procházku zooparkem vám posvítí jen lampiony a světýlka z dýní. Ponurý podzimní podvečer rozveselí vystoupení hudební skupiny, rej masek a soutěž o nejlepší vydlabanou dýni!

Halloween v Zoo Brno

Poslední říjnovou sobotu pro vás mají v zoologické zahradě v Brně připravených tisíc dýní, řadu soutěží, ochutnávku dýňových specialit nebo strašidelnou procházku po zoo. 

Ostravský festival pro děti 

O víkendu se o Ostravě bude konat velký veletrh hraček a volnočasových aktivit pro děti i jejich rodiče. Čeká vás spousta zábavy i naučných aktivit, hromada známých osobností, vystavovatelů i umělců. 

Hofmistrova závěť

Hrad Sovinec o víkendu slavnostně zakončí turistickou sezónu. Čeká vás šermířsko-pohádkový celodenní program. Těšit se můžete na šermíře, středověké tance, modní přehlídku gotických šatů, sokolnické ukázky, divadelní pohádky nebo netradiční prohlídky hradních zákoutí. 

V muzeu straší aneb nebojte se trochu bát

Lidé si často nedokáží vysvětlit rozliční přírodní jevy, a tak vznikly příběhy o ohnivých mužích, vílách, skřítcích čertech, čarodějnicích. v kroměřížském muzeu si můžete udělat malou exkurzi do světa strašidel  a nadpřirozených bytostí. V programu nebude chybět ani řada interaktivních prvků pro malé i velké. Těšit se můžete na lovení rybiček a zachraňování dušiček ve vodníkově říši, míchání kouzelných nápojů, věštění a mnoho dalšího. Pro ty nejodvážnější je připravena procházka kouzelným lesem plným pohádkových bytostí a strašidelných zvuků. 

 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

24. 10. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře