Slavnosti dýní a dušiček na Náplavce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Slavnosti dýní a dušiček na Náplavce

> Termín

28.10.2017

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte se potěšit na farmářské tržiště touto krásnou a znovuobjevenou plodinou, která podzim rozsvítí barvami od žluté po červenou, a nepřestane překvapovat všemi možnými tvary a velikostmi. Farmářské tržiště Náplavka se rozsvítí svíčkami a dýněmi na Slavnosti dýní a dušiček. Přivítá vás nejen dýněmi mnoha tvarů a barev, ale i šťavnatou podzimní zeleninou a ovocem, čeká vás i velký výskyt květin, dekorací a věnců, chvojí, kremrolí, perníčků a dalších sladkostí. Potěší vás dýňová gastronomie a dýňové speciality, jako například netradiční dýňový kečup. A nejen to, zahřeje vás výborná káva od špičkových baristů, horký jablečný cider, šťavnatý burger, chilli omáčky, nebo pečená dýně. Pro děti (i rodiče) jsou od 9:30 připravené pracovní dílny, kde si můžete vydlabat dýně různých velikostí, nebo za pomoci floristky uvázat vlastní věneček, nebo dušičkovou dekoraci do bytu či ven. Malí návštěvníci si můžou zkusit lukostřelbu a užít hraček, vystřihovánek, omalovánek a knížek pro děti od dobrých českých nakladatelství a tvůrců. Hry, pastelky a nůžky jsou připraveny. Tvořit můžete od 9:30 hodin. Stoly, nože a pomůcky budou na místě. V sobotu 28. 10. mezi 18:00 – 19:00 hod. bude večerní přehlídka a rozsvěcení vydlabaných „dýňáků“ a zapalování svíček v nich. Kdo chce, může si přinést lampion a vyrazit s dětmi okolo 18:30 na malý světelný průvod kolem kostela, na jeho konci bude čekat u rozsvěcených „dýňáků“ malá odměna pro děti v podobě červených jablíček z farmářského tržiště.

> Otevírací doba

od 10:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Rašínovo nábřeží

> Komentáře