Kam s dětmi první červencový týden? Určitě je z čeho vybírat | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kam s dětmi první červencový týden? Určitě je z čeho vybírat

První červencový týden nám přináší hned dva dny volna navíc. Pokud nejedete mimo republiku, určitě se vám budou hodit na tipy kam s dětmi. Tentokrát jsme připravili výběr na celý týden.

Narozeniny zámeckých labyrintů

Věděli jste o tom, že zámek Loučeň a místní labyrinty slaví už 10. narozeniny? Slavit se tady bude už od středy a rozhodně se máte na co těšit.

Pohádkové léto na zámku Červená Lhota

Zámek Červená Lhota je sám o sobě hodně pohádkový. A co teprve, když k tomu přidáte divadelní pohádky pro děti, která se budou konat během celých prázdnin na letní scéně u zámku.

Historické slavnosti na hradě Kost

Historické slavnosti vrátí Kost na dva dny do časů gotiky. Těšit se můžete na historicky oživený hrad v podobě rytířů, provazochodců, sokolnických ukázek, dobových tanců a zpěvů a oživené černé kuchyni.

Noční stezka korunami stromů Lipno

Chcete vidět neopakovatelný západ slunce, nebo prožít noční romantickou procházku v korunách stromů, kdy osvětlení zajišťují speciální světla, která dotváří atmosféru? Pak se vydejte některé prázdninové úterý na Stezku korunami stromů Lipno, kdy si můžete užít prodlouženou otevírací dobu, a to až do 23 hodin.

Pohádkový den ve Špindlu

Pohádkový den se špindlerovským mlynářem v letošním roce..."Cesta do pravěku". Celou akci provází doprovodný program...dětské pohádky, výtvarná dílna, obří klouzačka a další sportovní aktivity.

Historickým vlakem Českým rájem

Parních vlaků jezdí hodně, ale znáte nějaký, kde se v historickém vagónu hraje loutková pohádka pro děti? Vydejte se do Českého ráje a o dvojitý zážitek máte postaráno.

Borůvkobraní Borovany

Borůvky, kam se podíváte. To bude tradiční Borůvkobraní  v Borovanech. Samozřejmostí je ochutnávka všeho možného i nemožného a také tvůrčí výtvarné borůvkové dílny, hry kapra Jakuba Borůvkáře, řemeslný jarmark.

Osadníci nové Francie na hradě Bítov

Těšit se můžete na skupinu historického šermu, která pro vás uspořádá v hradní zahradě soutěže v duchu historie. Děti i dospělí si budou moci vyzkoušet vrhání seker na cíl, střelbu z luku na divočáka, pytlíkovou střelnici, házení oštěpem na bizona a nebude chybět ležení francouzských vojáků. 

Rožnovské slavnosti

Slavnost začíná ve středu a končí  neděli. Na své si zde přijdou malý i velcí. Těšit se můžete na opravdu bohatý program. Připraveny jsou dětské pořady, sportovní aktivity, rockové koncerty, dětský den i pohádkový les  a další...

Divotvorný les v Rožnově pod Radhoštěm

Zábavné odpoledně pro děti i dospělé .v městském parku u Hudebního altánu. V odpoledním programu vystoupí děti z rožnovských mateřských i základních škol, bude se hrát i zpívat, připraveny budou doprovodné zábavné dílny a další aktivity. Nebude chybět koncert Bombarďáka, spousta dalších atrakcí.

 

Mnohem více tipů najdete na www.kamsdetmi.com

29. 6. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře