Další prodloužený víkend je tady. Kam vyrazíte? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Další prodloužený víkend je tady. Kam vyrazíte?

Je tady další víkend a opět prodloužený. Už víte, kam pojedete na výlet? Za vlaky, na lodě, na zámek nebo si snad zahrát kuličky?

 

Narozeninový víkend v Hamleys

Hamleys Praha slaví první narozeniny. Přijďte slavit a užít si speciální narozeninovou zábavu! Těšit se můžeš na taneční show, průvod hraček, kouzelníka a samozřejmě úžasný kolotoč nebo zrcadlové bludiště. Nejen to si budete moct užít zdarma. Tedy pokud máte Hamleys kartičku. Pokud ne stačí se registrovat a je vaše.

Na piknik do pražských lesů

Speciálně vybavená pikniková místa umožňující bezpečné rozdělávání ohňů, opékání a grilování. K dispozici tady je upravené ohniště, připraví vám tady dřevo a u spousty z nich najdete i dětská hřiště. Najdete je třeba v Kunratickém lese, v Hostivařském lesoparku nebo Ďáblickém háji.

Lodě na Labi

Labe v Nymburku bude celý prodloužený víkend patřit lodím. A co vše bude připraveno? Samozřejmě plavby lodí, řemeslné trhy a dílničky pro děti a nesmí chybět ani pohádky.

Kuličový víkend s jarmarkem

Umí vaše děti hrát kuličky? Chcete vyzkoušet foukání skla nebo malování vánočních ozdob? Loděnický Kuličkový den toho nabídne ještě mnohem víc.

Oživená kuchyně na zámku Žleby

Kuchtíci a kuchtičky v historických kostýmech se na pohádkovém zámku Žleby postarají nejen o doprovodný program, ale i o zajímavý exkurs do každodenního života na zámku v dobách dávno minulých. Kousek od zámku najdete unikátní oboru, kde jsou k vidění bílí jeleny a je tu i dětské hřiště.

Železnice dětem aneb den s párou

Plno soutěží, her, skákací hrady, projížďky na drezínách, zahradní modelová železnice a samozřejmě jízdy parních vlaků. Jindřichův Hradec bude patřit hlavně dětem.

Už ho nesou aneb Dračí slavnost

Trutnov je od nepaměti spojen s bájným drakem, vždyť se mu již v minulosti říkalo město draka nebo dračí město. Každoročně se tady konají městské „Dračí slavnosti“, které originálním způsobem seznamují návštěvníky s bohatou trutnovskou mytologií. Vrcholem bude průvod z draky nebo Cesta za pokladem.

Slavnosti perníku

Pokud máte rádi sladkosti a hlavně perník, nesmíte chybět na v Pardubicích. Každé dítko si bude moci, za laskavého dohledu Baby Jagy, uloupnout perník z perníkové chaloupky nebo si vyzkoušet sedání na lopatu. A to rozhodně není všechno.

Májová slavnost

V sobotu se bude v Lednici zahajovat lázeňská sezóna a na své si přijdou děti i dospělí.  Venkovní slavnost bude ve swingovém duchu. Budou zde veteráni, módní přehlídka, balonkový klaun, klauniáda, stepové taneční vystoupení, jarmark, dobré jídlo a pití a mnoho dalšího. 

Slavnostní zahájení turistické sezóny na Osoblažsku

Po zimním spánku opět vyjedou  historické parní lokomotivy s turistickými vagóny na úzkorozchodnou železnici spojující Třemešnou a Osoblahu. Během jízdy vlaku se zároveň turisté dovědí díky ozvučení soupravy parního vlaku mnohé zajímavosti nejen o trati ale také o Mikroregionu Krnovsko. Po příjezdu parního vlaku do Osoblahy se můžete těšit na stánky s občerstvením, místními produkty a na vystoupení  sboru. 

Pocta veteránům na Sovinci

Akce na počest všem válečným veteránům. Těšit se můžete na bohatý kulturní program, aktivní ukázku různých zbraní, vývoje armád po staletí, vystoupení mušketýrů a další... 

 

A nezapomeňte, že otevřené jsou celý prodloužený víkend, tedy mimořádně i v pondělí, všechny hrady a zámky. Zábavní parky již zahájily sezónu. Je toho proště strašně moc. Více najdete na našem webu zde.

 

  

3. 5. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře