První jarní víkend je tady! Kam vyrazíte? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

První jarní víkend je tady! Kam vyrazíte?

První jarní víkend je před námi a s ním i spousta akcí pro děti a samozřejmě rodiče. Přivítáte jaro na lodi, v průvodu tramvají, na zámku nebo si vyšlápnete do přírody?

Dětský filmový festival Malé oči

Na výlet do vesmíru. Přesně tam se chystá už čtvrtý ročník dětského filmového festivalu Malé oči. Víkend v Biu Oko nabídne program pro celé rodiny: Biofonii s kapelou BomBarďák, noční maraton s legendárním seriálem Návštěvníci nebo exkluzivní předpremiéru nového francouzského filmu Putování tučňáků: Volání oceánu. A to rozhodně není všechno. 

Den Vltavy

Přijďte oslavit příchod jara na Vltavu. Na Den Vltavy bude v provozu zdarma celá řada unikátních lodí, ale užijete si i nejrůznější aktivity s plavební, říční a vodní tématikou. Akce se bude konat na nejkrásnějším místě v Praze na Vltavě pod Karlovým mostem a na náplavce Na Františku.

Múza užitečná aneb skřítkové opět v Rudolfinu

PKF – Prague Philharmonia je v České republice průkopníkem na poli dětských edukačních programů a koncertů. I tentokrát věnovali velkou péči tomu, aby programy odpovídaly věku a způsobu komunikace malých návštěvníků, aby zaujaly i temperamentní neposedy. Tentokrát se seznámíte s hudbou, která slouží různým společenským příležitostem a událostem.

Muzeum MHD a nostalgické linky otevírají sezónu

Sobotní otevření Muzea MHD a slavnostní zahájení provozu nostalgické tramvajové linky byste si rozhodně neměli nechat ujít. Připravený bude i průvod tramvají nebo okružní jízdy tramvajemi Měsíček a Sluníčko po Praze. A to není všechno!

Zahájení sezóny na zámku Nelahozeves

Zámecká sezona začíná v Nelahozevsi již už tuto sobotu. Přijďte společně oslavit příchod jara a začátek zámecké sezony! Zejména ti nejmenší se mohou těšit na spoustu zábavy a dobrodružství. Připraveno toho bude opravdu hodně.

Vítání jara na Horním hradě

Přijďte vyhnat zimu z Krušných hor. Na Horním hradě, který se také nazývá Hauenštejn, si vyrobíte společně Moranu, kterou poté utopíte. Připraven je další zajímavý doprovodný program. Celý den budou otevřené workshopy, kde se naučíme plést pomlázku, malovat vajíčka různými technikami a další.

Rekonstrukce bitvy u Sudoměře

Historický festival s dobovým jarmarkem, hry pro děti, šerm nebo vozová hradba. A dokonce se předvede se více jak sto bojovníků! V bitvě se můžete těšit krom husitských vozů také na více než sto bojujících a obrněné jezdce.

Putování za Rumcajsem

Vydejte se do České ráje na Putování za Rumcajsem. Připraveny budou i trasy pro rodiny s dětmi a kočárky. A přímo v Jičíně se můžete těšit na zábavný program nejen pro děti.

Vítání jara v zoo Brno

Jaro je tady. Přijďte ho přivítat do brněnské zoologické zahrady. Těšit se můžete na symbolické vyhánění zimy v podobě Moreny, zdobení líta, soutěže pro děti a naučnou stezku pro děti.

Hrdinové regionu v Olomouci

Máte doma malého hasiče, policistu, nebo záchranáře? Pak se o víkendu určitě vydejte do Galerie Šantovka. Během těchto tří dnů se vám představí jednotlivé složky. Každý den bude tématicky zaměřený na jednu složku, která vám představí svoji činnosti, techniku, prostředky a další... 

 

 

 

Další tipy, kam vyrazit s dětmi nejen o víkendu, najdete na www.kamsdetmi.com.

22. 3. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře