Slavnostní zahájení provozu nostalgické linky číslo 23 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Slavnostní zahájení provozu nostalgické linky číslo 23

> Termín

25.3.2017

> Hodnocení

4.5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 25. března 2017 vás zveme na slavnostní zahájení provozu nostalgické linky číslo 23 a křest tramvaje 15T se jménem Františka Kardause. Program zahájíme v 9.00 hodin ve smyčce Královka, kde slavnostně pokřtíme tramvaj 15T jménem Františka Kardause. Následovat bude přesun tramvajovým průvodem do vozovny Střešovice, kde bude program pokračovat. Těšit se můžete na vystoupení Pěveckého sboru DPP, slavnostní zahájení 25. sezóny Muzea MHD, zahájení sezóny historické linky číslo 41, okružní jízdy tramvajemi Měsícek a Sluníčko po Praze (cena 35,-Kč za jízdu), promítání filmu o tramvajích T3 a další doprovodný program. :-) Program: - Křest tramvaje Škoda 15T se jménem Františka Kardause - Průvod tramvají T3 po trase Královka (odjezd přibližně v 10:10 hodin), Pražský hrad, Malostranská, Újezd, Národní divadlo, Karlovo náměstí, Palackého nám., Jiráskovo nám., Národní divadlo, Staroměstská, Malostranská, Pražský hrad, Brusnice, Vozovna Střešovice (11:00) - Zahájení 25. sezony Muzea MHD - Zahájení provozu historické linky číslo 41 ...a další doprovodný program. :-) Těšíme se na Vás!

> Otevírací doba

od 9:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 6
Ulice: pin Skrýt mapu Vozovna Střešovice Patočkova 4

> Komentáře