Jaro se blíží a s ním i spousta akcí pro rodiny. Vybírejte z našich tipů! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jaro se blíží a s ním i spousta akcí pro rodiny. Vybírejte z našich tipů!

Jaro se pomalu, ale jistě blíží a s ním i spousta akcí pro celou rodinu. Vyberete si z naši tradičních víkendových tipů? 

 

Retroden s dětskou knihou v Národním muzeu

Velmi zajímavá výstava Retro v Národním muzeu opět pořádá rodinné odpoledne. Dozvíte se, kdo je Barbucha, zahrajeme si hry s dětmi z Bullerbynu nebo zkusíme uhodnout Glumovy hádanky z Hobita. Seznámíte se s i ilustrátory, jako byla Helena Zmatlíková nebo Adolf Born. A připravena bude i výtvarná dílna.

Dyzajnmarket jaro

První Dyzajn market roku 2017 se bude konat tradičně u Národního divadla a účastnit se bude okolo dvou set pečlivě vybraných dyzajnérů jak z České republiky, tak ze zahraničí. V novém roce se opět nezapomíná ani na nejmenší návštěvníky, pro které bude zdarma připraveno několik workshopů.

První narozeniny Vodního domu 

Vodní dům – interaktivní expozice o vodě slaví v sobotu narozeniny. Pojďte spoleneně oživit vodní toky tradičními ručně vyráběnými vodními mlýnky, které si tady můžete vyrobit. Ve Vodním domě toho zažijete mnohem víc, stačí se přijet podívat.

Jarní otevírání Muzea historické dopravní techniky

Muzeum Historické Dopravní Techniky Kladno si pro fanoušky starých autobusů připravilo na sobotu zajímavý program. Můžete se těšit na spoustu historických autobusů, pro zájemce budou dokonce připraveny předváděcí jízdy. Celý program bude doprovázen hudební produkcí a chybět nebude ani občerstvení.

Pastýřská 50 v Zoo Děčín

Kdo má rád legraci, ten rozhodně nesmí chybět v děčínské zoologické zahradě! „Pastýřská 50“ je recesistický závod v běhu na běžkách bez sněhu, který se uskuteční přímo v areálu zoo a je určen jak pro děti, tak dospělé. Hlavními rekvizitami tedy budou staré běžky i retro oblečení. Nepůjde ani tak o sportovní výkony a rekordy, ale především o prima rodinné odpoledne.

Vítání jara s Krakonošem

Vládce hor přijede do Harrachova s celou svou družinou, aby přivítal blížící se jaro. Na programu toho bude opravdu hodně. Kromě průvodu všemožných masek, se můžete těšit také na exhibici lyžníků, čertovu kovářskou dílnu, hod sekyrou či ukázky tradičních krkonošských řemesel.

Festival světla Blik Blik v Plzni

Všechno, co bliká a svítí, děti milují. Festival světla Blik Blik nabídne spoustu zážitků a dokonce myslí i na děti. Speciální instalace bude vyzývat k hraní si a rozbíjení, v tomto případě pouze virtuálních váz a oken.

Otevírání naučené stezky pro rodiny s dětmi 

V Rosicích u Brna se o víkendu otevírá nová čtyřkilometrová naučná stezka. Na stezce je osm zastavení. Začíná v Pendrově, části Rosic, u malého rybníčku Loučka. Vede lesem, je vhodná zejména pro pěší i méně zdatné turisty a rodiny s dětmi. Návštěvníci se dozvědí o přírodních zajímavostech, historii i geologii rosické Obory. Na interaktivní tabuli si vyzkouší znalosti stromů, ptáků i stop zvěře. Všichni ocení čtyři zastřešená posezení.

Po stopách železničáře

Nejen milovníci vlaků a železniční dopravy se mohou vydat do Ostravy na ukázky historického drážního zařízení, signalizačního zařízení, kancelář výpravčího, staré jízdní dokumenty – jízdenky, dobové uniformy a čepice a mnoho dalšího. Výstava je součástí světa Miniuni. 

Svět kostek v Olomouci

Přijďte se podívat na druhý ročník Olomoucké interaktivní výstavy stavebnice Lego. Letos na vás čekají modely od 22 stavitelů z celé republiky, obří modely, drobné soutěže pro děti, hrací koutky s Duplem, klasickým Legem a Technic modely pro všechny generace fanoušků tohoto úžasného plastu.

No a samozřejmě nesmíme zapomenout třeba na Matějskou pouť nebo interaktivní výstavy pro celou rodinu. 

  

Mnohem více tipů najdete na www.kamsdetmi.com. 

15. 3. 2017



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře