I Silvestr a Nový rok nabízí spoustu akcí! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

I Silvestr a Nový rok nabízí spoustu akcí!

Silvestr a Nový rok nemusí slavit jenom dospělí! Na spoustě míst myslí i na děti. Kam se vydáte vy? 

 

Silvestr na bobové dráze

Prožijte Silvestra s dětmi na bobové dráze na Proseku. Silvestrovské odpoledne bude plné soutěží a her pro děti, jízdy na Bobové dráze pro rodiny s dětmi zdarma!

 

Silvestrovské a Novoroční jízdy na Řepařce

Na Silvestra můžete vyrazit na zvláštní jízdy úzkorozchodné trati Kolín-Sendražice. Zároveň ude otevřené i Muzeum řepařské drážky. Lokomotiva potáhne krytý vagon i otevřené vagony, bufetový vůz a vagon pro kočárky a vozíčkáře.

 

Silvestr v jednu na zámku Loučeň

Na zámku Loučeň se bude v sobotu slavit už od jedné hodiny. Oslava je určená samozřejmě hlavně dětem. Tentokrát navštívíte tři na hony vzdálené země z celého světa. A nebude chybět ani Bílá paní s novoročními přípitky.

 

Nový rok v Zoo Děčín

Kam na Nový rok? Co třeba do zoologické zahrady v Děčíně. Provětrat se po silvestrovské oslavě nebo se jen tak projít po zimní zoologické zahradě můžete v Děčíně zdarma.

 

Silvestrovské jízdy do nejvýše položené železniční stanice v Čechách

Trávíte konec roku na Šumavě? Tak si ho zpestřete silvestrovskými jízdami zvláštních vlaků do nejvýše položené železniční stanice v Čechách! Tentokrát na téma Cesta kolem světa.

 

Silvestr a Nový rok v Zoo Plzeň

Program nabídne silvestrovskou soutěžní stezku o ceny. Ta je současně dovede ke kádi se zlatými rybkami v Tropickém pavilonu. Do plzeňské zoologické zahrady se rozhodně vyplatí zavítat i první den nového roku 2017. Všichni novoroční návštěvníci dostanou ke vstupence bonus, který jim umožní další návštěvu zahrady se slevou.

 

Dětský Silvestr v Pradědově muzeu

Spoustu her, zábavy, písniček, tancování a slavnostní výzdoby vás o víkendu čeká v Bludově. Přijďe s dětmi oslavit Nový rok do Pradědova muzea. Kostýmy jsou vítány. A pokud nemáte vlastní kostým, nevěště hlavu. Budou zde k půjčení. 

 

Silvestrovský výšlap na rozhlednu Zdenička

Poslední výlet v roce 2016? Vydejte se na silvestrovský výlet historickým motoráčkem. z Kroměříže do Zdounek, odkud se s námi můžete pěšky vydat na rozhlednu. Po návštěvě rozhledny se počítá také s návštěvou Gruntu Galatík v Těšánkách, případně se můžete zúčastnit také společné procházky po tělese bývalé úzkorozchodné cukrovarnické drážky ve Zborovicích, která by letos oslavila rovných 100 let.

 

Dětský Silvestr s Olafem v Brně

Rodičové, máte doma prcka? Dětský Silvestr s Olafem a Popelkou už v pátek 30. prosince bude pro něj senza pecka! Veselý sněhulák Olaf z populární pohádky Ledové království a Popelka našeho mládí jsou zárukou radosti, spokojenosti a opravdového zážitku vašich dětí. 

Spoustu dalších tipů najdete na www.kamsdetmi.com.

28. 12. 2016



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře