Silvestrovské jízdy zvláštních vlaků do nejvýše položené železniční stanice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Silvestrovské jízdy zvláštních vlaků do nejvýše položené železniční stanice

> Termín

31.12.2016

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tradiční jízdy zvláštních vlaků do nejvýše položené železniční stanice - Kubovy Huti. Letošní téma - "Cesta kolem světa". Zvláštní vlaky, odjíždí z vimperského nádraží v 7:50, 9:50, 11:50 a 13:50. Na střeše českých železnic bude pro cestující nachystáno občerstvení, prohlídka techniky Horské služby, úřadovna Vlakové pošty a pojízdná pohádková kancelář. Dalším zázemím pro cestující i návštěvníky akce je nádraží ve Vimperku, kde bude otevřen spolkový depozitář v bývalém železničním skladišti. Zájemci si zde budou moci zakoupit upomínkové předměty či odeslat přání do Nového roku. Další možností jak příjemně strávit den je absolvovat silvestrovský výstup na vrchol Boubína, kde bude pro úspěšné horolezce připraven pamětní pohled a razítko. Odjezdy zpět z Kubovy Hutě jsou v 8:50, 10:50, 12:50 a 14:50, příjezdy do Vimperka pak v 9:15, 11:15, 13:15 a 15:15. Jako v minulých letech jsme zachovali přímé spojení prvním a posledním zvláštním vlakem ve směru ze/do Strakonic (Strakonice odjezd 6:00, příjezd 16:32.

> Otevírací doba

dle jízdního řádu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Vimperk

> Komentáře