Divadlo Spejbla a Hurvínka chystá na podzim spoustu překvapení | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Divadlo Spejbla a Hurvínka chystá na podzim spoustu překvapení


Máte rádi Hurvínka? A pana Spejbla s Žerykem taky? Tak přesně pro vás je tenhle článek.

Divadlo Spejbla a Hurvínka totiž chystá na letošní podzim spoustu zajímavých novinek a akcí. Pro děti připravilo nové představení s detektivní zápletkou Past na Hurvínka, jehož premiéru jsme si s Aničkou minulý týden užily. V této hře můžou diváci sledovat pátrání Hurvínka po jeho ztracené koloběžce a kromě napětí samozřejmě není nouze o legraci.

Na pulty také právě dorazilo nové CD Taťuldo, zhasni! Jedná se o další CD z řady „báječné objevy“, tentokrát věnované žárovce. Dozvíte se, co všechno způsobí prasklá žárovka a jak se díky tomu seznámíme s vynálezci, jako Alva Edison, Nikola Tesla a další.

 

Na jaře 2020 pak vypuknou velké oslavy 100. narozenin pana Spejbla, který bude mít také svou výstavu. Ta, s názvem SPEJBL 100, začne již 4. listopadu ve Ville Pellé a je věnovaná přímo loutce Spejbla. K oslavám se přidá samozřejmě i Žeryk a Mánička, kteří budou slavit úctyhodných 90 let.

A abychom nezapomněli na ty nejmenší, tak i pro ně si divadlo něco připravilo. Jde o „miminí“ představení Žeryčku, hop! Bude opravdu unikátní, protože je připraveno seznámit ty nejmenší s divadlem prostřednictvím interaktivní divadelní inscenace pro všechny smysly. Děti (1-3 roky) se vydají s pejskem Žerykem do světa nad zemí, do světa těch, co umí létat, do světa ptáků, mraků, kouzelných vesmírných tvorů i zářících hvězd. Navíc si po půlhodinovém představení mohou ještě pohrát v dětské herně.

Nevím, jak vy, ale my s Aničkou se na to moc těšíme a rozhodně se ještě na nějaké představení vydáme. A možná s sebou vezmeme i dvouletého Kubíka.

Pro Kam s dětmi maminka Petra s Aničkou

 

 

24. 10. 2019



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře