Soutěžte - Galerie FOR KIDS – vyhlášení vítězů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Galerie FOR KIDS – vyhlášení vítězů

Galerie FOR KIDS – vyhlášení vítězů

Dovolujeme si malým umělcům ještě jednou poděkovat za jejich dílka, které nám věnovali na veletrhu FOR KIDS. Kompletní galerii obrázků si můžete prohlédnout zde a nám nezbývá než vyhlásit jména dětí, které díky partnerům této výtvarné soutěže, můžeme obdarovat dárečky.

Najdete svého umělce? Pokud mezi jmény dětí najdete toho svého, pošlete nám na [email protected] své doručovací adresy, kam můžeme výhry poslat. Do předmětu emailu uveďte heslo: NAŠE ADRESA.  Prosím, adresu nám pošlete nejpozději do 4.5.2012.

Gratulujeme malým talentům:
Dva kouzelné kohoutky od Yookidoo a 2 knihy Už žádné výmluvy pošleme malým výtvarníkům:
Tereza Laurinová, Patrik Hudlík
 
Víte, že Zábavná fontána od Yookidoo se stala absolutním vítězem v soutěži ToyAward 2011  na mezinárodní výstavě hraček Toy Fair v Norimberku? Více o Yookidoo najdete zde.
 
 
Už žádné výmluvy! je čtvrtá kniha světově uznávaného odborníka a spisovatele Dr. Dyera pro děti a zároveň první, která vychází v českém jazyce. Autor v ní vysvětluje, jak mohou výmluvy způsobit více škody, než si uvědomujeme. Například odradit vaše dítě od toho, co chce dělat, a znemožnit mu využít jeho plný potenciál.
Více najdete zde.

 
Balíčky dětské řady kosmetiky Ziaja v různých kombinacích od koupelových a sprchových gelů, olejíčků, šampónů, krémů a zubních past s nevšedními příchutěmi dostanou talenti:
Markétka Matysová, Patrik Holý, Honzík Vedral, Kristýnka Malá, Pavlínka Hoříková

Dětská řada Ziaja obsahuje výtažky z heřmánku, které mají na jemnou dětskou pokožku blahodárné účinky. Více o řadě dětské kosmetiky Ziaja najdete zde

Balíčky dětské řady kosmetiky Ziaja v různých kombinacích a anglických pracovních listů s CD poputuje za těmito výtvarníky: 
Eliška Šigutová, Anetka Landová, Kája Říha, Emily Paškevičová, Maruška Kramesová

Pamatujete-li si na první příběh našeho seriálu Podnikavá máma, pak vám ani web anglictina-hry.cz nemusíme moc představovat. Malým výtvarníkům poputují pracovní listy s CD na procvičování angličtiny 

 
2 pracovní listy s CD a zubní pastu s nevšední příchutí od Ziaja, aby jim ten jazyk šel
Laurinka Bášová, Barča Holubová

 
Volné vstupy do dětské herny Kulíškov, v OD Kotva v centru Prahy, pošleme těmto malým šikulům:
Lucinka Kysilková, Damián Bartoš, Natálka Uhlíková
 
Kulíškov
Pro děti jsou v dětské herně, hřišti připraveny houpačky, klouzačky, prolézačky, trampolína, skákací hrad, interaktivní podlaha, odrážedla a pro ty nejmenší návštěvníky spoustu zvukových a světelných hraček. Přijďte si vychutnat dobrou kávu, zatímco si Vaše ratolest bude hrát v dětské herně za nízkým plůtkem. Více najdete zde.

Overball od strollering.cz a poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup zboží ve Victoria Magic si vykreslila
Lucinka Bartošová

Strollering® jsou outdoorové / indoorové fitness programy pro maminky / pro tatínky za přítomnosti jejich dětí jak v kočárku, tak na odrážedle, na kole či pobíhajících okolo. Strollering® je MATEŘSKÁ V POHYBU. Kde všude můžete cvičit najdete na www.strollering.cz
 
 
Gumu na aerobik od strollering.cz a knihu Už žádné výmluvy a poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup zboží ve Victoria Magic
Hanička Kadlečková

Victoria Magic
V nabídce Victoria Magic naleznete značkové dětské oblečení a dětskou obuv. Nabízí dětské oblečení španělské značky Mayoral – kvalitní oblečení módních střihů a barev. Sportovní oblečení a obuv značky Reima s membránou Reimatec do každého počasí. Dětské boty známých značek Ecco,Superfit, Geox, Primigi a Richter plně splňují nejen parametry dětské zdravotní obuvi, ale i aktuálních módních trendů. 
Vše si můžete objednat na eshopu www.VictoriaMagic.cz nebo navštívit Victoria Magic v kamenných obchodech v obchodním centru Chodov Praha 4 a nákupní galerii Fénix Praha 9 (pouze obuv). Více najdete zde.

Poukázky na měření hodnot tuků, svalů a vody nebo na diagnostikované měření svalové hmoty pro maminky do Fitnessie, vstupenky do bazénů pro 2 osoby v hotelu Horal v Beskydech a poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup zboží ve Victoria Magic potěší rodiny těchto umělců:
Kubík Olšaník, Viktor Storožuk, Míša Kohout

 
Fitnessie
Ve Fitnesii - Studiu zdravého pohybu na Proseku je pro vás ve spolupráci s kvalifikovanými trenéry fitness a zkušenými fyzioterapeuty připraven velký výběr lekcí zaměřených  na posilování, hubnutí a zpevnění problematických částí těla. Přijďte si vyzkoušet např. kruhový trénink, pilates, lekce zdravá záda, cvičení pro těhotné, cvičení pro seniory a mnoho dalších.

 
Hotel Horal 
Termální bazény v hotelu Horal jsou již přístupné veřejnosti. Tři bazény s teplotou až 36°C jsou určeny všem milovníkům teplé vody obohacené minerálními látkami a dětem, které ocení řadu vodních atrakcí. Těšte se i na rozšířený saunový svět a kardio fitness centrum.
Více informací včetně aktuální akce Letní ubytování a děti zdarma najdete na www.valachy.cz 

 
 
Vouchery na 2 skupinové lekce do Fitnessie dle vlastního výběru a  poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup zboží ve Victoria Magic si vykreslili pánové
Matýsek Holub, Nathan Banyai

Miltonovo tajemství a rodinnou vstupenku do termálních bazénů Wellnes Horal a poukázku na měření hodnot tuků, svalů a vody nebo na diagnostikované měření svalové hmoty do Fitnessie posíláme těmto umělcům
Eliška Škraňková, Tereza Anna Sedláčková, Karolína Karpíková

Miltonovo tajemství
Kniha vypráví příběh chlapce jménem Milton, kterého na školním hřišti napadl starší a větší kluk. Miltona se zmocní obavy z každého dalšího dne ve škole. Přestože si vůbec neví rady, neřekne nic ani svým rodičům a prožívá velmi těžké chvíle sám se svým strachem.
Více o knížce najdete zde.
 

Poukázky na měření hodnot tuků, svalů a vody nebo na diagnostikované měření svalové hmoty do Fitnessie a vstup do bazénů pro 2 osoby v hotelu Horal v Beskydech 
Bětuška Velechovská, Sofie Korolue, Vítek Řeháček
 

Ještě jednou všem moc gratulujeme a doufáme, že doma budete mít z dárků radost jako my máme radost z pochval, kterých se nám od vás dostalo na veletrhu FOR KIDS.
Děkujeme vám a také moc děkujeme všem partnerům této soutěže, bez nichž bychom vám dárečky poslat nemohly…

Redakce KAM S DĚTMI