Soutěžte - Soutěžte o produkty podnikavé mámy Olgy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte o produkty podnikavé mámy Olgy

V rámci seriálu Podnikavá máma  jsme vám v pondělí představili další z řady zajímavých osobností, které mateřství spojili se startem vlastního businessu. Maminka Olga založila značku Mimmo a dováží z Austrálie krásné kabelky pro maminky a další praktické pomocníky. O vy si o tři skvělé ceny v celkové hodnotě téměř tří tisíc korun můžete nyní zasoutěžit.    

O co se tedy tentokrát soutěží?

1.      cena: Melotote v černé barvě

Jde o přebalovací tašku, která v sobě skrývá dvě vnitřní termotašky, pratelnou přebalovací podložku či termoobal na lahev.

2.      cena: Melobaby v černé barvě

Díky unikátnímu designu vypadá Melobaby jako malá elegantní taška, která se snadno vejde do vaší kabelky, tašky nebo batohu a přitom v ní naleznete vše, co potřebujete k přebalení vašeho miminka nebo batolete.

3.      cena: Il Tutto Key Ring v krémové barvě

Oblíbený Il Tutto Monster Teddy je nyní k dostání i jako přívěsek na klíče. Je vyroben z měkké kůže. S tímto přívěskem nebudete klíče v kabelce "lovit", ale vždy je snadno naleznete.

 

A jak soutěžit? 

Samozřejmě je potřebné být u nás zaregistrovaná/ý a dalším krokem je odeslat na e-mail na [email protected] (předmět Mimmo)  se správnou odpovědí na dvě soutěžní otázky: 

A) Které značky najdete v nabídce Mimmo.cz, resp. jaké produkty maminka Olga dováží?

B) Kdybyste si mohli vybrat jeden produkt, co by to bylo a proč?

Správné odpovědi, které najdete na www.mimmo.cz, posílejte do 11.4. do 10. hodiny dopolední a následně vybereme výherce!

Každý se může soutěže zůčastnit pouze jednou. Stejní soutěžící, kteří posílají odpovědi z různých e-mailů, budou diskvalifikováni. 


Na první cenu se může těšit Dana Trusková z Podolí, na druhou Markéta Heinrichová z Telnic u Brna a na třetí Jana Metlíková z Dubu nad Moravou! 

Gratulujeme!

Redakce