Soutěžte - Vyhrajte 3 příručky pro rodiče | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte 3 příručky pro rodiče

Dnes vám přinášíme soutěž o 3 knižní tituly zajímavé zejména pro čerstvé rodiče. Můžete je tak vyhrát sami pro sebe nebo třeba pro kamarádky, kterou jsou v očekávání nebo mají malé miminko.

První tři roky života dítěte
Obsáhlá publikace je určena pro všechny maminky a tatínky, kteří chtějí pečovat o své malé dítě co nejlépe. Rodiče se v ucelené a velmi přístupné formě dozvědí vše, co je pro jejich dceru nebo syna v tomto období důležité. Praktický, podrobný a přehledný rádce je rozdělen do tří částí podle věku dítěte. Každá kapitola se věnuje nejenom malým i velkým starostem, které na rodiče v příslušném období mohou čekat, ale i otázkám ohledně motorického a psychického vývoje, výživy či zdraví. 
Autorka zároveň přináší praktické rady, jak se vyrovnat s takovými problémy, jako jsou všudypřítomné alergie, nachlazení či problémy s nespavostí.


Zdravá výživa pro těhotné a kojící matky
Těhotenství a následné období kojení jsou významná období v životě ženy. Jakmile se děťátko narodí, začínají se maminky ptát: "Musím se vyvarovat celozrnných výrobků a těžko stravitelných jídel, aby dětí netrpělo bolestmi bříška? Mohu pít kravské mléko, když kojím, nebo to pro dítě zvyšuje riziko, že přijde do styku s alergiemi?" Otázek je nespočetně. A právě proto je tu tato kniha. Na všechny tyto a mnohé další otázky by vám měla spolehlivě odpovědět. Pomůže vám zvážit pozitiva a negativa jednotlivých potravin ve vztahu k těhotenství a době kojení. Při čtení například zjistíte, že nemusíte vyloučit takové množství potravin. 
Někdy stačí trochu změnit své zvyky nebo úhel pohledu a těchto devět měsíců a období následující po nich se stane i z kulinářského hlediska velmi zajímavým. 

Šťastné dítě
Masáže, hry, hudba
Nejoblíbenější kurzy pro miminka v jedné knize! Jen to nejlepší pro vás a vaše dítě V tomto rádci najdete nabídku nejoblíbenějších kurzů - klasické kurzy jako masáže kojenců, vodní hrátky a první zážitky s hudbou pro malé děti, PEKiP, náměty na hry a zábavné cvičení s vaším děťátkem. Zcela aktuální jsou kurzy znakové řeči miminek: Zde se vaše dítě naučí vyjadřovat svá přání pomocí pohybů rukou. Přehledné informace o kurzech vás seznámí s obsahy a cíli speciálních kurzů, o jejich délce a nákladech. Tak zjistíte, co vám oběma bude vyhovovat nejlépe. Podněty pro každý den - jednoduše i doma Využijte nejlepší podněty jednoduše u vás doma. Jasné návody, fotografie a mnohé praktické tipy vám ukážou, jak můžete zábavně prožít první rok s vaším děťátkem. 
Tato příručka vás bude doprovázet během vývoje vašeho dítěte a nabídne vám, rodičům, i vašim dětem spoustu rozmanitých a zábavných podnětů.

Jak můžete jednu z knížek vyhrát?
1. Zaregistrujte se v naší sekci Registrace, pokud jste tak ještě neučinili.
2. Pošlete nám na emailovou adresu:[email protected] odpověď na soutěžní otázku: 
Z jakého nakladatelství pocházejí tituly, o které soutěžíme?

Do předmětu emailu uveďte "Příručky pro rodiče" .

3. Soutěžit můžete do 10.4.2012, následně vybereme 3 výherce / (Počet správných odpovědí vydělíme třema a pak budeme dopočítávat směrem dolů - např.300 správných odpovědí (300/3 = 100, v uvedeném případě vyhrává každá 100.správná odpověď).

Těšíme se na vaše správné odpovědi ... :)
 
SOUTĚŽ BYLA UZAVŘENA!
 
GRATULUJEME VÝHERCŮM:
Karolína Skrčená, Alena Chybová a Lenka Mostecká.