Soutěžte - Soutěž o listopadové testování s Tescomou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o listopadové testování s Tescomou

Soutěž o listopadové testování s Tescomou

Včera jsme vám spolu s Tescomou představili novinky s vánoční atmosférou: překvapení v podobě včelích úlků, kávová zrna jako z cukrárny, vykrajovátka a hračky v jednom a bleskurychle vykrajovací formy, a jako vždy jsme slíbili soutěž o jejich testování... a soutěž je tady:

Kdo vyhraje testování, má milou povinnost oznámkovat produkty a napsat svoje zkušenosti či doporučení do formuláře, který mu elektronicky zašleme a jako odměnu si samozřejmě produkt nechá.Tentokrát může testovat 8 maminek a doufáme, že asistovat budou i malé ratolesti
 
A co dál?
1. Pokud ještě nejste zaregistrovaní, udělejte tak v naší sekci Registrace.
 
2. Pošlete nám na emailovou adresu: [email protected]  odpověď na soutěžní otázku: Co je, kromě silikonových formiček velké a malé zrno, součástí soupravy Formičky na kávová zrna DELÍCIA?

3. Soutěžit můžete až do 25.11.2011, následně vybereme 8 výherkyň či výherců / (Počet správných odpovědí vydělíme osmi a pak budeme dopočítávat - např.320 správných odpovědí (320/8 = 40,v uvedeném případě vyhrává každá 40. správná odpověď).
 
4. Do předmětu emailu uveďte "Pečeme s Tescomou" .
 
Užijte si zítřejší sváteční den s dětmi třeba právě při pečení a jestli se vám něco povede, tak nám váš recept zašlete :)
 
Redakce a Tescoma
 
Kdo vyhrál testování: tento měsíc s námi testují Lenka Losická, Radka Hoffmannová, Jana Macková, Adéla Nováková, Mirka Havelková, Pavel Šimůnek, Marika Zímová a Jiří Holánek.

Jak úspěšné jejich testování bylo, se dozvíte v našem seriálu testování s Tescomou v nejbližší době.