Soutěžte - Hurvínek ve filmu 3D aneb Hurvajz, kde máš nitky?! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hurvínek ve filmu 3D aneb Hurvajz, kde máš nitky?!

Hurvínek ve filmu 3D aneb Hurvajz, kde máš nitky?!

Už jste slyšeli, že nejslavnější česká loutka si obléká nový kabát? Spolu se svými nejbližšími – taťuldou Spejblem, Máničkou a Žerykem se Hurvínek chystá do trojrozměrného prostoru. Převést oblíbené loutkové postavičky kompletně do digitální podoby ale není jen tak. Sami považte – Hurvínek historicky poprvé ztrácí, pro něj tak typické, drátky a získává mimiku. To znamená, že může dávat výrazy obličeje najevo své pocity – radosti i starosti, jako opravdový kluk. Dokonce se mu při řeči budou skutečně hýbat ústa. Ale nebojte, o charakteristické hlásky a vytříbenou mluvu žádná z postaviček ve filmu nepřijde. 

Aby vše běželo tak, jak má, musí na výrobu filmu dohlížet kvalitní tým tvůrců. Hurvínek si pro svůj přerod do 3D prostoru vybral ty z nejpovolanějších. Kromě rozsáhlého týmu zkušených animátorů budou na jeho výrobu dohlížet režiséři Jesper Møller z Dánska a Noro Drziak ze Slovenska. Pan Møller má na kontě např. film Asterix a Vikingové, a má tedy mnoho zkušeností s animovaným filmem pro mladého diváka. Spolupráce se zahraničními tvůrci má Hurvínkovi zajistit, aby se na něj v nové podobě mohly podívat i děti dalších zemích.  

Ve filmu, jehož děj se bude odehrávat v Praze, zažije Hurvínek se svými kamarády spoustu dobrodružství, kopu legrace a podívá se například i do tajemné létající budovy. O dalších dobrodružstvích, které ho čekají, vás budeme průběžně informovat.

Za všemi moderními úpravami postaviček do nové trojrozměrné podoby jsou už nyní roky práce a to, aby vše vypadalo nejlépe, jak jen to lze, ještě nějaký čas potrvá. Trojrozměrný Hurvínek by se měl na plátnech kin objevit do dvou až tří let. Ale už nyní si pro vaše děti, ale i pro vás, sám Hurvínek, aby vám čekání rychleji utíkalo, připravil soutěž, ve které můžete vyhrát balíček, plný nejrůznějších překvapení. Stačí odpovědět na Hurvínkovy zvídavé otázky, uvedené níže. 


Jak soutěžit?
1. Zaregistrujte se v naší sekci Registrace.
Dříve zaregistrovaní se již znovu registrovat samozřejmě nemusí.
 
2. Pošlete nám na emailovou adresu: [email protected] odpověď na tyto soutěžní otázky: 

Co myslíte, Mánička je Hurvínkova?
a) kamarádka
b) sestřička
c) sestřenice

Žeryk je?
a) kocour
b) křeček
c) pejsek
 
Na nohou Hurvínek nosí?
a) sněhule
b) dřeváky
c) sandály
 
3. Soutěžit můžete až do 7.11.2011, následně vybereme 5 výherců Hurvínkových balíčků
Počet správných odpovědí vydělíme pěti a pak budeme dopočítávat - např.300 správných odpovědí (300/5 = 60,v uvedeném případě vyhrává každá šedesátá správná odpověď.
 
Do předmětu emailu uveďte "Hurvínek".
 
Hurá do toho, držíme palce! ;)